Hideo Kojima, Death Stranding Yüzünden ABD'de Gümrük Kontrolüne Takılmış

Şaşırttı mı, bence hayır:)

Yıllardır merakla beklenen, halen üzerindeki sis perdesini tam anlamıyla aralayamadığımız Death Stranding, birkaç ay içinde bizlerle olacak. Takipçileri merakla bekliyor, imkanı olanlar Hideo Kojima’nın katıldığı programlara gidip oyun hakkında yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorlar (ve tabii ki programdan pek fazla şey duyamadan ayrılıyorlar:)). Bu sefer de Comic-Con 2019’a katılmak üzere ABD yollarını tutmuş ve orada bir konferans vermişti Kojima-san. Ama San Diego’da düzenlenen bu konferansa katılımı biraz maceralı geçmiş.

ABD’ye vardığında, gümrük görevlileri Kojima’yı kenara çekip, ‘Birader sen hayırdır, o elindeki de ne ola?’ demişler. Kojima’nın yanında ne taşıdığını az çok hepimiz tahmin edebiliyoruz değil mi? Bildiniz, BB Pod!


Gümrük görevlileri belli ki Hideo Kojima’yı takip eden, Death Stranding’i merakla bekleyen oyuncular arasında değilmiş. Veya ikinci bir ihtimal, olayı gümrük mevzuatına bağlayıp BB Pod’a el koymak isteyen hayranları da olabilir tabii :) İşin şakası bir yana Kojima, her fırsatta oyunla ilgili bir reklam malzemesi çıkarmayı başarıyor, bir de oyun çıksa çok güzel olacak.

Death Stranding ile buluşmamıza birkaç ay kaldı, 8 Kasım’da PS4 özel oyunları arasında yerini alacak. Büyük bir merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Bestespiller
22 Temmuz 2019 14:48

PS sahibi değilim ancak ben bile merakla bekliyorum oyunu. Acaba ne yaptı Kojima, oynanış videoları bile çok az bilgi veriyordu.

Parolamı Unuttum