Hideo Kojima Hayalindeki Oyunu Xbox İle Hayata Geçirecek

Microsoft'tan bir sürpriz daha

Xbox & Bethesda Showcase içerisinde çok sayıda oynanış videosu, çok sayıda duyuru ve sürprizle karşılaştık. Bunların zaten hepsini derlememizde okudunuz ama bazılarına bu şekilde ayrı bir parantez açmayı da uygun gördük. Sonuçta Kojima'dan bahsediyoruz, ayrı bir yazıyı hak ediyor kendisi.

Kojima, Xbox & Bethesda Showcase'te Xbox Game Studios ile işbirliğine gittiğini ve hayalindeki oyunu yapacağını açıkladı. Kojima bu oyunu daha önce 'teknolojik sınırlamalardan ötürü" gerçeğe dönüştürememiş. Zaten "her zaman yapmak istediğim bir oyun vardı" diye açıklıyor Kojima da bu durumu.

"Bu tamamen yepyeni bir oyun, daha önce kimsenin tecrübe etmediği veya görmediği türden bir oyun. Nihayet bu oyunu yaratmaya başlayacağım gün için çok uzun süre bekledim" dedi Kojima-san.

"Microsoft'un bulut teknolojisi ve sektör trendlerindeki değişimler sayesnde artık bu daha önce görülmemiş konsepti yapmak için işe koyulmam mümkün oldu. Bu biraz zaman alabilir ama Xbox Game Studios'la işbirliği için sabırsızlanıyorum ve sizlere yakın gelecekte heyecan verici haberler vermeyi umut ediyorum."

Kojima bunun nasıl bir oyun olduğuna dair hiçbir ipucu vermedi, tek bildiğimiz daha önce görmediğimiz türden bir oyun olacak olması.

Hideo Kojima bunun dışında da Overdose isminde yeni bir korku oyunu üzerinde çalışıyor. Ayrıca Norman Reedus'un da ağzından kaçırdığı üzere Death Stranding 2 üzerinde de çalışmalar devam ediyormuş.

YORUMLAR
mokanalpa
13 Haziran 2022 14:57

Bu japonlar kadar paracı bir millet bilmiyorum.

Parolamı Unuttum