Hideo Kojima ve Norman Reedus, Death Stranding İçin Suşi Yerken El Sıkışmış

Bizde imzalar kalplere atılır

Death Stranding, Kojima kütüphanesinde kendisine özel bir yer edinmeyi başardı. Oyunun yaratıcısı Hideo Kojima, Death Stranding'in yaratılış süreci ile ilgili çok ilginç bilgiler paylaştı. Oyunun yıldızı Norman Reedus, Kojima'nın teklifini "hiç düşünmeden" kabul etmiş.

The Walking Dead'in yıldızı, Death Stranding'deki Sam Porter Bridges rolünü ikinci kez düşünmemiş bile. Kojima geçtiğimiz gün attığı tweet'te, bu buluşmanın detaylarını paylaştı. İkili, Kojima'nın stüdyosunu yeni kurduğu dönemlerde bir suşi restoranında bir araya gelmiş.

Henüz oyunun senaryosunun bile elinde olmadığını söyleyen Kojima, buna rağmen Reedus'ın rolü kabul ettiğini ifade etmiş. İkili, hemen ilerleyen günlerde stüdyoya dönerek Reedus'ın karakteri üzerinde çalışmaya başlamış.

Kojima ve Reedus'ın arkadaşlığının eskiye dayandığını da hatırlatalım. Daha önce iptal edilen Silent Hills'de de birlikte çalışmak isteyen ikili, ancak Death Stranding'de buluşabilmişti. Reedus, Death Stranding'in devam oyununda da karşımıza çıkacak.

 

YORUMLAR
omrkcmn
28 Haziran 2024 09:40

Bir konuya değinmek isityorum. DS yarı açık dünyaya sahip bir yapım olsaydı tüm zamanların en iyileri arasına girebilirdi. Kojima ve ekibi malesef açık dünya işini beceremiyorlar. MGS V'tede ilk sahne müthiş lezzetliyken açık dünyaya geçince bu ne ya moduna girmiştik. DS hikaye olarak, kurgu olarak çok iyi bir yapım olmasına karşın popülist ve pazarın istediği açık dünya saçmalığına kurban gitti. Silent Hills mesela çizgisel bir demo olmasına rağmen tek kelime ile muazzamdı. 

Abi şu adama açık dünya oyun yaptırmayın Allah rızası içün. DS2'de müthiş bir hikaye, karakter, çevre bekliyorum ama malesef oynanış olarak yine hüsrana uğrayacağımız ortalama bir yapım olacak gibime geliyor. 

Parolamı Unuttum