Highrisers’ın Çıkış Tarihi Bir Oynanış Videosu Eşliğinde İlan Edildi

6 Mayıs’ta geliyor

“Hayatta kalma” son yılların popüler oyun kategorilerinden birisi olsa gerek; pek çok örneğini gördük bugüne kadar, önümüzdeki dönemde de listeye yenilerinin katılacağını biliyoruz. Hayatta kalma temasını bir de rol yapma unsurlarıyla ile birleştiren yapımlar oluyor. İşte Highrisers da tam olarak bu kategoriye giren oyunlardan; 2 boyutlu bir hayatta kalma RYO.

Solar Powered Games tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Assemble Entertainment’ın üstlendiği oyun için bir oynanış videosu paylaşıldı, videoyla birlikte çıkış tarihi de ilan edildi:

İlk bakışta, This War of Mine ve benzeri oyunları aanımsatan bir yapısı var, ama tabii burada renkli (ve de eski) bir grafik tarzı benimsenmiş, hikayesi de This War of Mine’dan ayrıldığı bir başka nokta. Şehirde bir salgın oluşuyor, ekibiniz gökdelenlerin tepesinde bir şekilde bu salgından paçayı yırtmış durumda, bir yandan etraftan topladığınız malzemeleri kullanıp hayatta kalmaya bir yandan da hastalanıp mutasyona uğrayanlardan kendinizi korumaya çalışıyorsunuz. Tahmin edebileceğiniz üzere 4 farklı karakter, 4 farklı yetenek ağacı demek; dolayısıyla kahramanlarımız Jes, Ike, Ann ve Mo'nun hangi özelliği nerede işinize yarar, bunu da göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerek.

Highrisers, 6 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak. Yakın zamanda çıkan veya önümüzdeki dönemde çıkış yapacak benzer tarzdaki oyunlar arasından sıyrılabilecek mi bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum