Hitman 2'nin Son DLC'si İle Haven Island'a Gidiyoruz

Bavullarınızı hazırlayın

Hitman 2'nin yol haritasının sonuna yaklaşıyoruz. DLC planlarının son parçası olacak genişleme paketi, 24 Eylül'de bizlerle olacak. Hitman 2 Gold Edition ve Expansion Pass sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak DLC bizleri Maldivler'in Haven isimli adasına götürecek.

IO Interactive bu özel bölge hakkındaki detayları da açıkladı. Haven Island, tam teşekküllü bir hikaye görevi olacak The Last Resort'a, Contracts modu desteğine ve 75'ten fazla yeni challenge'a ev sahipliği yapacak. Bu cennet ada üzerinde yeni toplanabilir öğeler bulacak ve 7 farklı kupa kazanabileceğiz.


The Last Resort, standart bir suikast görevi olacak. Görevde 3 farklı hedefi ortadan kaldırıp çıkışa yönelmeniz istenecek. Ana göreve ek olarak opsiyonel hikaye görevlerini de içerecek. Tüm yan görevleri bitirmeniz halinde yeni bir silaha da sahip olabileceksiniz.

DLC, geçtiğimiz genişleme paketinin bıraktığı yerden devam edecek. Banka Müdürü Milton-Fitzpatrick'i ortadan kaldıran Agent 47, Haven Island'da yaşayacakları ile hikayesinin sonuna gelmiş olacak. IO Interactive, 24'ünde daha fazla detayın paylaşılacağını da açıkladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum