HITMAN 3 Epic Store’a Özel Oyunlar Kervanına Katıldı

Lokasyonların arasında Çin de var mı peki?

IO Interactive’in 2016’da World of Assassination ile taze bir başlangıç yaptığı HITMAN serisinin son oyunu HITMAN 3, Epic Store’a özel oyunların sonuncusu oldu. 

Yayıncılardan yana şansı hiç yaver gitmeyen yeni HITMAN serisinin ilk oyunu Square Enix, ikincisi ise Warner Bros Interactive tarafından yayınlanmıştı. IO Interactive’in başındaki isim olan Hakan Abrak’ın söylediğine göre stüdyo bu oyunu kendisi yayınlayacak: 

“HITMAN 3’ü bizzat kendimiz yayınlayacak olmak, hedeflerimizi bağımsız bir stüdyo olarak gerçekleştirmek adına attığımız, IO Interactive için büyük bir adım. Dahası, Epic ile kurduğumuz bu partnerlik, bize oyunumuzu fanlarımız ve topluluğumuz için hayalimizdeki halinden taviz vermeden yapmamıza olanak tanıyacak. World of Assassination yolculuğunda bizi desteklemiş olan gedikli hayranlarımızın önceki oyunların görevlerindeki ilerlemelerini Epic Store’da HITMAN 3’e taşıyabilecek olmaktan mutluyuz.”

Oyun 1 yıl boyunca Epic Games Store’a özel kalacak, sonra kendisini Steam’de görebileceğiz. Ayrıca üçlemenin 2016 tarihli ilk oyunu da 27 Ağustos ve 3 Eylül arasındaki hafta Epic Games Store’da bedavaya dağıtılacak. 

Bu haberlere ek olarak oyunun ikinci lokasyonu da duyurulmuş vaziyette. İngiltere’de bir malikâneye, orada yaşanan cinayeti çözmeye yollanan dedektif olarak sızacağımız görevin konsepti, Rian Johnson’ın geçtiğimiz sene bizleri mest eden filmi Knives Out’a bariz bir şekilde benziyor. Zaten adı da The Thornbridge Mystery. Hatırlarsanız Knives Out’taki cinayetin kurbanı da Harlan Thrombey idi ki onun adı da “Harlowe Thrombey ‘yi Kim Öldürdü?” isimli “kendi maceranı kendin seç” kitabına göndermeydi. Göndermeler zincirinin üçüncü halkası da HITMAN 3 olacak görünüşe göre. 

HITMAN 3, Ocak 2021'de bizlerle buluşacak. 
 

YORUMLAR
sSnake
20 Ağustos 2020 20:58

Noclip belgeselini izlediyseniz stüdyonun mali olarak ne kadar zor zamanlar geçirdiğini bilirsiniz buna zorunlu kalınarak bazı çalışanları işten çıkarma dahil. Bir de kalkmış kendinizce gönderme yapmaya çalışıyorsunuz yok lokasyonlar arasında Çin varmıymış, yok sizin ev var. İyi ki süreli özel oyunlar öbür türlü ne yapardınız.

darkrockv7
sSnake
20 Ağustos 2020 23:15

Yakından takip etmeyenler bilmiyor stüdyonun durumunu. 3. oyunu da kendileri yayınlayacaklar. Hitman 2'nin haritalarının ilk oyuna göre daha küçük ve kötü olması durmunundan da anlaşılıyor mali sıkıntıda oldukları.

sSnake
darkrockv7
21 Ağustos 2020 00:26

Yok yani bir sene nedir Control daha dün gibi hatırlıyorum çıkışını ve milletin serzenişini ama al işte bu ay geliyor Steam'e hem de bütün dlc ve bugüne kadarki oyun yamaları da cabası. Mis gibi dertsiz tasasız alıp oynayacak isteyen Steam üzerinden. Metro, Borderlands 3, Satisfactory, Hades, Outer Wilds ve dahası Steam'de şuan. Ne gerek var bu kadar tantanaya, neticede herkes karlı çıkıyor bu işten.

Epic mağaza işine girmeden önce beta düzeyinde önümüze atılıyor oyunlar, aylarca bug ve performans yamalarının ardından anca tam oynanabilir duruma geliyorlar diye söylendiğimizi gayet net hatırlıyorum.


Parolamı Unuttum