Hitman 3, Serinin En Hızlı Çıkış Yapan Oyunu Oldu

IO Interactive, tablodan oldukça memnun

IO Interactive’in yüzü son günlerde gülüyor olsa gerek. Sevilen serinin son halkası Hitman 3, incelemelerde gayet iyi puanlar aldı. Paylaşılan son bilgilere göre satışlarda da başarılı bir performans sergiliyor.

Hitman 3, Birleşik Krallık’ta kutulu oyun satışları verileri göz önünde bulundurulduğunda, Hitman 2’ye göre %17 daha fazla satış yapmayı başararak serinin en hızlı satış yapan oyunu unvanını da devralmış oldu. Bu satışların büyük bir kısmının, toplam satışların yarısının PS5 satışları olduğu da not edilmiş. Dijital satışlarda da benzer bir tablo söz konusu, IO Interactive, Twitter'da yaptığı paylaşımda serinin bu zamana kadarki rekorunun kırıldığını belirtiyor. PC'de Epic Store'a özel olarak çıkış yaptığını, Steam'de satışa sunulmadığını da belirtmiş olalım.

Dolayısıyla World of Assassination üçlemesinin gayet güzel bir final yaptığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde satışların daha da artması bekleniyor. Çıkıştaki bazı sorunlar giderildikten, oyuna yeni içerikler de eklendikten sonra daha fazla oyuncunun dikkatini çekebilir. IO Interactive adına güzel bir tablo, tabii biz oyun severler için de. Çünkü sırada bir James Bond oyunu var :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum