Hitman 3, Xbox Series X'te 4K, PS5'te 1800P Çalışıyor

İkisinde de 60fps

Hitman 3, 20 Ocak itibariyle oyuncularla buluştu ve haliyle performans değerlendirmeleri de yapılmaya başlandı. Görünüşe göre Hitman 3, Xbox Series X'te PlayStation 5'e göre avantajlı durumda çünkü oyun Microsoft'un konsolunda doğal 4K çözünürlüğü destekliyor.

Digital Foundry'nin paylaştığı videoda oyunun Xbox Series X'te doğal 4K çözünürlüğe sahipken (Series S'te ise 1080p çalışıyor), PlayStation 5'in oyunu 1800p olarak renderladığı görülüyor.

Videoda ayrıca Xbox Series X'te gölgelerin de daha yüksek çözünürlüklü olduğu belirtilmiş ki Hitman 3 gizliliğe dayalı bir oyun olduğu için aydınlatma ve gölgelere de önem verildiğini söylemek mümkün.

Oyun Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5'te 60fps olarak çalışırken, PS4 ve Xbox One'da ise 30fps olarak oynanıyor. Digital Foundry, oyunun bazı kısımlarında Xbox Series X'in PS5'e göre daha çok zorlandığını ve kare düşüklüğü gözlemlediklerini belirtmiş. Bunu da oyunun XSX'te PS5'in neredeyse iki katı çözünürlükte renderlanıyor olmasına bağlayabiliriz tabii.

Digital Foundry'nin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum