Hitman 3'ün Dubai Speedrun Rekoru Kırıldı: Sadece 8 Saniye!

Speedrun topluluğu kendini aşıyor

[Güncelleme - 25.01.2021, 16:12]: Rekor resmen 8 saniyeye geriledi. Goron isimli oyuncu rekorun yeni sahibi oldu.

- o -

Speedrun dünyasına ve topluluğuna olan hayranlığımı daha önce de dile getirmiştim. Oyuncular yeni stratejiler üreterek adeta ezbere bildiği bazı oyunları en hızlı şekilde bitirmeyi amaçlıyor. Fakat haliyle bazı speedrun girişimleri, diğerlerinden çok daha "kolay" oluyor.

Hitman serisinin içerisinde çok fazla değişken olduğu için genel anlamda speedrun'a uygun bir oyun olmadığını söylemek mümkün. Yine de pek çok oyuncu bu tecrübeyi yaşamak için kollarını sıvamış durumda. Hitman 3'ün ilk bölümü Dubai bir süredir bu sebeple speedrun topluluğunun dikkatini çekti.

22 Ocak'ta Wreak isimli bir oyuncu ilk bölümü sadece 9 saniyede bitirerek yeni rekorun sahibi oldu. Hemen bir gün sonra Der_Lauch_Linus'tan gelen aynı süre, rekorun yerini sağlamlaştırdı. İkilinin bu rekoru kırma taktiği ise oldukça basit: yürü ve ateş et.

Hitman 3'ün içerisinde bulunan kronometre, bu tip etkinlikler için kilit önem taşıyor. Fakat kronometre milisaniyeleri göstermediği için rekoru kırmayı deneyecek oyuncuların süreyi 8 saniyeye çekmesi gerekecek. Bakalım oyuncular bunu da başarabilecek mi?

YORUMLAR
Mert
25 Ocak 2021 19:30

Bu ne hız yiğidolar daha öğlen 9 saniyeydi

Parolamı Unuttum