Hızlı ve Öfkeli Serisi Dinozorlarla Yarışabilir

Yüzde yüz şaka demek imkansız

2001 yılında aslında bir araba yarış filmi olarak başlayan Fast and Furious zaman içerisinde o kadar fazla değişime uğradı ki markanın bir sonraki adımda nereye gideceğini kestirmek epey güç. Hatta gelecek filmde karakterler uzaya çıkacak, evet uzaya... O yüzden her ihtimali ciddiye almakta fayda var. Universal'ın bir diğer markası olan Jurassic Park/World serisiyle F&F'in yolu da ilerleyen dönemlerde kesişebilir. Dominic Toretto ve çetesi işin bir sonraki aşamasında T-Rex ile amansız bir yarışa girişebilir. 

Bu iddianın ilk ortaya çıkması seride Roman karakterini canlandıran Tyrese Gibson'ın "Oh, şimdi de bir T-Rex ile mi dövüşeceğiz?!" cevabıyla başladı. Sonrasında yönetmen Justin Lin, "Bir şeye asla, asla demem. Ayrıca bir bilgi vereyim bizim felsefemizin bir parçası hiçbir şekilde bir kalıba uymamak, veya etiketlenmemek. Bu şimdilik diyebileceğim tek şey." dedi ve bu acayip fikri daha da mümkün hale getirdi. Bir noktada uzaya bile çıkacak olan çetenin dinozorlardan kaçması da bana artık hiç absürt gelmiyor. 

10 ve 11. filmlerle birlikte ana seriyi sonlandıracak olan Hızlı ve Öfkeli markası mutlaka çok sayıda yan filmle birlikte hatta belki ilerleyen dönemlerde dizilerle de birlikte genişlemeye devam edecektir. O yüzden hem Jurassic hem de F&F'nin haklarını elinde bulunduran Universal birkaç sene sonra Jurassic & Furious diye bir film duyurursa hiç şaşırmayacağım. 

YORUMLAR
brutalis
19 Nisan 2021 09:34

ne çok fast & furious haberi yapıyorsunuz yahu

Parolamı Unuttum