Hollow Knight: Silksong, Test Aşamasına Geçmiş

Çıkış tarihi çok uzak olmasa gerek

Hollow Knight. Silksong'u çok uzun zamandır bekliyoruz ve nihayet tünelin ucundaki ışık göründü diyebiliriz. Team Cherry, Silksong konusunda uzunca bir süre sessiz kaldı, oyun üzerinde sessizce çalışmaya devam etti ve şimdilerde yavaşça kabuğundan çıkmaya başladı.

Hollow Knight'ın PR ve Pazarlama Müdürü Matthew Griffin, oyunun Discord sunucusunda Silksong'un içerik olarak tamamen tamamlandığını, Team Cherry'nin şu anda oyundaki tüm içeriği test ettiğini açıkladı. Bu da oyunun çıkış tarihinin çok da uzak olmadığını işaret ediyor aslında.

Griffin de çıkış tarihiyle ilgili gelebilecek soruları tahmin ettiğinden, test aşamasına geçmiş olmalarının çıkış tarihi konusunda bir ipucu vermediğini, Team Cherry'nin çıkış tarihini ancak oyunun oyunculara sunulacak hale geldiğinden emin olduğunda açıklayacağını da söylüyor.

Her ne kadar hiçbir açıklamada 2021 kelimesi geçmiyor olsa da, yılın daha başında test aşamasına geçmiş bir oyunun çok da gecikmeyeceğini düşünüyorum. Yani bu yıl artık Silksong'u oynayabileceğimize olan inancım tam :)

Hollow Knight: Silksong, PC ve Switch için çıkacak.

YORUMLAR
Atlas Estrella
6 Ocak 2021 19:23

Adamlardan uzunca bir süre ses çıkmayınca Corona yüzünden ölmüş olabilirler sandım ben :)  Oyunun ilki Türkiye'de çok rağbet gördü. İkincisinin Türkçe çıkması için büyük bir baskı var. Bu durum steamdaki dil seçeneklerine hâlâ yansımamış görünüyor.

Parolamı Unuttum