Hollow Knight: Silksong'un Steam Sayfasında Hareketlenme Başladı

Bu aralar ismini sık duymaya başladık

Hollow Knight: Silksong'un yılan hikayesine dönen geliştirme sürecinde acaba sonlara yaklaşıyor olabilir miyiz? Önce geçtiğimiz hafta Xbox'un resmi blog sayfasında ismini görmüştük. "İleriye baktığımızda oyun kadromuzda tüm Xbox evreninde oynanabilecek Clair Obscur: Expedition 33, Descenders Next ve FBC: Firebreak gibi çok önemli isimler bulunuyor... ve elbette Hollow Knight: Silksong da!" şeklinde bir cümle kullanılmıştı yazıda.

Şimdi de oyunun Steam sayfasında hareketlenme başladı. SteamDB'nin güncellemeler kısmına baktığımızda bugün oyunun hem telif tarihinin değiştirildiğini, hem de GeForceNow gibi bulut servislerini desteklediği bilgisinin eklendiğini görüyoruz.

Normalde oyunun Steam sayfasında telif yılı olarak 2019 yazıyordu, yeni güncelleme ile artık sayfada "Hollow Knight is © Copyright Team Cherry 2025" ibaresi yer alıyor. Oyunun aile paylaşımına da açık olacağını yine yapılan değişiklerden görmüş olduk.

Bu değişikliklerin ardından sanki Silksong'u görmek için çok da fazla beklemeyecekmişiz gibi bir düşünce oluştu bende. Zaten son söylentiler oyunun Haziran ayından önce çıkacağını işaret ediyordu.

Hoş oyunun o ilk zamanlardaki hype'ından eser kalmadı, ben bile bir metroidvania hayranı olarak artık "gelse de olur gelmese de" kıvamına geldim ama yine de çıkınca dibine kadar sıyırırız tabii.

YORUMLAR

Assassin's Creed Shadows, Serinin Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekorunu Kırdı

Daha da yukarılara çıkabilecek mi acaba?

Assassin's Creed Shadows, Serinin Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekorunu Kırdı

Krafton Bünyesindeki Dreamotion, My Little Puppy'nin Demosunu Yayımladı

Bir Köpeğin Öbür Dünyadaki Sahibini Karşılama Yolculuğu

Krafton Bünyesindeki Dreamotion, My Little Puppy'nin Demosunu Yayımladı

KRAFTON Inc. bünyesindeki oyun geliştirme stüdyosu Dreamotion, bu yıl çıkacak My Little Puppy adlı oyunlarının demosunu yayınladı.

My Little Puppy, "bir insan öldüğünde, ondan önce giden köpeğinin kendisini karşılamaya gelmesi" fikrinden esinlenen, hikâye odaklı, tek oyunculu bir macera oyunu.

Kahramanımız, köpek cennetinde yaşayan ve öbür dünyaya yeni adım atan sahibini karşılamak için yolculuğa çıkan ve Welsh Corgi cinsi bir olan Bong-gu. Bu duygusal macera boyunca kullanıcılar, okyanuslar, çöller ve karlı alanlar gibi farklı bölgeleri keşfedecek, çeşitli insanlarla ve sahiplerini bekleyen köpeklerle karşılaşacaklar.

Oyun, koklama ve havlama gibi gerçek köpek davranışlarına dayanan etkileşimli mekaniklere sahip. Oyuncular macera, aksiyon ve yarış gibi çeşitli oyun türlerinde deneyimler yaşarken hikâyede ilerliyorlar.

Yayınlanan demo, yaklaşık bir saatlik bir oyun deneyimi ve Bong-gu'nun köpek cennetinden sahibini bulmak için çıktığı yolculuğun başlangıcını deneyimleme fırsatı sunuyor. Oyun Korece, İngilizce, Japonca, Çince, İspanyolca, Portekizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Rusça olmak üzere 11 dili destekliyor.

Dreamotion demoyla birlikte My Little Puppy’nin oyunun mekaniklerine ve zengin ayrıntılarla bezeli oyun dünyasına ışık tutan bir oynanış fragmanı yayımladı.

Demo, an itibarıyla Steam üzerinden indirilebiliyor ve tam sürümünün bu yıl yayınlanması planlanıyor.

Parolamı Unuttum