Homefront: The Revolution'dan Yeni Bir Tanıtım Videosu

Homefront: The Revolution geliyor, ama heyecanlı mıyız?

Deep Silver'ın dağıtımcılığını üstlendiği, çıkışı yılan hikayesine dönen Homefront: The Revolution'ın 'Merits' Programı tanıtıldı ve 'Hearts and Minds 101' isimli bir tanıtım videosu yayımlandı.

Homefront oyuncularına bir ödüllendirme sistemi olarak tanıtılan 'Merits' Programı, ilk etapta oyunun hikayesini oyunculara tanıtma üzerinden ödüllendirme yapıyor. Homefront-Game.com'a giriş yaparak bu ödülleri toplamaya şimdiden başlayabilirsiniz. Bu ödülleri oyunun Co-Op versiyonu olan Resistance Mode'da(Direnişçi Modu) kullanabileceğiz. Ödüllerden 'Kırmızı İsyancı' setinin savaş eşyaları düşecek.

Meritleri kazandığınızda ödülleri hangi platformda oynuyorsanız oraya aktarabileceksiniz. PC'de Steam, Xbox Live ve PS4'te bu ödülleri kullanabileceğiz demek oluyor bu da. The Revolution 17 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da satışa sunulacak.

Merit programına ek olarak bir de dediğimiz gibi Hears and Minds 101 isimli bir tanıtım videosu yayımlandı. Yer yer oynanış, bol bol sinematik ve poh pohlanmış görüntülerden oluşan bu videoda Philadelphia'nın farklı bölgelerini ve ne durumda olduklarını görüyoruz.

Bu temel bilgileri geride bırakırsak oyunun betasını oynamış biri olarak beklentilerinizi düşük tutmanızı öneririm. Daha çok F2P tarzı oyunlara benziyor. Görsel ve atmosfer olarak da janrasına yeni bir şey kattığını söyleyemeyiz. The Division'ın ardından çıkacak olması da oyunu biraz gölgeleyecektir. Oyunun hem birkaç defa dağıtımcı, hem de geliştirici firma değiştirdiğini de düşünürsek harika bir son ürün beklememek lazım zaten.

Beta aşamasına yakışmayacak ve bitirilmişlikten uzak bir sürüm sunmuşlardı. Son beta sürümünde bir hayli oyun bozan bug/hata bulunuyordu. Bu kadar kısa sürede hepsini çözemediklerinden adım gibi eminim. Kimse bizi uyarmamıştı demeyin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum