Homeworld 3'ün Geliştiricisi Yeni Bir Uzay Bİlimkurgusu Üzerinde Çalışıyor

Blackbird'den inciler

2013 yılında THQ iflas ettiğinde, Homeworld isminin hakları için Gearbox Software ve Blackbird açık arttırma yarışına girmiş ve hakları Gearbox 1.35 milyon dolar karşılığında kazanmıştı. Gearbox yine de Blackbird'e Homeworld ismini kullanma izni verdi ve iki stüdyo birlikte çalışarak Homeworld: Deserts of Kharak'ı geliştirdiler.

Geçen sene Ağustos ayında ise Blackbird, serinin üçüncü oyunu üzerinde çalışmaya başladığını ve bunun Homeworld 2'nin doğrudan devamı olacağını duyurdu. İlk iki Homeworld oyunundan önemli isimler, bu 3. oyun için bir araya gelecekti. Oyunun 2022 sonlarında çıkması beklenirken Blackbird'ün yeni bir oyun üzerinde daha çalıştığı ortaya çıktı.

Focus Home Interactive, Blackbird ile tamamen yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bu projenin yepyeni bir IP olduğu, Blackbird'in bilimkurgu alanındaki derin bilgisini Focus Home'un yenilikçi anlayışıyla birleştireceklerini söylemişler.

Bu yeni oyun, Homeworld 3'ün geliştirilme sürecini etkilemeyecek ve bu oyunu çok büyük ihtimalle 27 Şubat - 1 Mart arasındaki PAX East fuarında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum