Honor 7C, Uygun Fiyatla Yeniden A101'de Satışa Çıkıyor

Honor 7C yeniden A101'de

Bu aralar kendinize oyun performansı da iyi olan bir telefon almayı planlıyorsanız, Honor'ın fiyat/performans bakımından oldukça iyi olan modeli Honor 7C'nin uygun fiyatla bir kez daha A101 raflarındaki yerini alacağını duymak hoşunuza gidebilir. 6 Aralık'tan itibaren A101'de satılmaya başlanacak telefonun satış fiyatı 1.199 TL olarak belirlenmiş ki piyasadaki fiyatlara baktığımızda bu gerçekten de son derece cazip bir teklif.

6 Aralık 2018 tarihi itibariyle A101 mağazalarında satılacak olan Honor 7C'de 3 GB RAM, 32 GB depolama, yüz tanıma teknolojisi ile kilit açma, çift kamera teknolojisi, portre modu gibi özellikler bulunuyor.

Honor 7C'de çift objektifli, yüksek çözünürlüklü çift lensli 13MP + 2MP arka kamera mevcut. Çift objektifli kamera ile portre çekimlerinde bokeh efektini etkinleştirebilir ve fotoğraflarınızda derinlik yaratabilirsiniz. Ayrıca telefonda gece çekilen selfie'lerinizi güzelleştiren dahili selfie tonlama ışıklı 8MP ön kamera da var.

5,99 inç Honor FullView ekrana sahip olan telefonun ekranı 18:9 orana sahip. Mağazalarda satışa sunulacak Honor 7C, siyah, mavi ve altın renk seçeneklerine de sahip olacak.

Honor 7 serisinin nasıl bir telefon olduğunu merak ediyorsanız Honor 7X incelememizi izlemenizi öneririm. 7C, 7X'ten daha sonra yayınlanmış bir telefon ve özellikleri de birbirlerine oldukça benziyor. Tuğbek ve Yiğit telefonu derinlemesine incelemiş ve fiyatına göre oyun performansını oldukça başarılı bulmuştu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum