Honor of Kings: World’den İlk Oynanış Videosu Paylaşıldı

Hangi oyunlardan esinlendiler acaba?

Honor of Kings, en popüler mobil oyunlardan birisi. Bu evrende geçen bir açık dünya aksiyon-RYO olan Honor of Kings: World, Ekim 2021’de duyurulmuştu. Aradan geçen 1 yılın ardından oyundan ilk oynanış videosu da paylaşıldı:

Renkli mi renkli, cıvıl cıvıl bir fragman olmuş. Ama bende esas yarattığı his, amiyane tabirle “her tuşa basılmış” hissi oldu. Şöyle üstünkörü bir bakınca bile en azından birkaç oyunu anımsatıyor bana, bilmem sizler ne düşünürsünüz :) Yine de bu durum ilgi çekebilecek bir yapım olduğu gerçeğini göz ardı etmemizi gerektirmiyor elbette.

Honor of Kings: World, TiMi Studio Group tarafından geliştiriliyor. Stüdyonun daha önce, ağırlıklı olarak mobil oyunlar üzerine çalıştığı göz önünde bulundurulduğunda, Honor of Kings: World’ün, şimdiye kadarki en büyük projeleri olduğunu söylemek mümkün. Honor of Kings’in yakaladığı başarı ve bu projenin ardında dağıtımcı olarak Tencent Games’in bulunduğu da düşünülünce, Honor of Kings: World’den beklentinin yüksek olduğu söylenebilir.

Honor of Kings: World’ün çıkış tarihi henüz belli değil, hangi platformlara geleceği de açıklanmadı. Bakalım mobilde yakaladıkları başarıyı bu oyunla da sürdürebilecekler mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum