Horizon Forbidden West'in Oynanabilir Versiyonu Sızdırıldı

Spoiler'lara dikkat

Guerilla Games'in 18 Şubat'ta çıkacak olan oyunu Horizon Forbidden West, korsanların eline düştü.

Sızdırılan bu versiyonun oyunun erken bir haline ait olduğu, eksik olan bazı görsel kısımlar haricinde oyunun final hali için planlanan tüm ana içeriği içerdiği söyleniyor. Dolayısıyla bu versiyona sahip olan kullanıcıların oyunla ilgili spoiler verme ihtimaline karşı dikkatli olmak lazım.

Sızdırılan oyun Horizon Forbidden West'in PS4 versiyonu. PlayStation 4'ün 9.0 firmware'i de kırılmış olduğu için oyunun kodlarını jailbreak'li konsolda çalıştırmak mümkün olmuş, muhtemelen yakında pkg dosyası da belli başlı torrent sitelerine düşecektir.

Bunun erken versiyon olduğunu hatırlatmakta fayda var; dolayısıyla büyük ihtimalle firmware gereksinimi oyunun final versiyonundan aşağıdadır ve bu sayede jailbreak'li cihazlarda çalıştırmak mümkün olmuş olabilir. Şubat ayında yayınlanacak olan oyun ise 9.03 firmware'i gerektirecek olduğundan kırık PS4'lerde çalışmayacak.

Geçtiğimiz günlerde de Elden Ring'in kapalı ağ testi versiyonu kırık PS4'ler sayesinde sızdırılmıştı, şu an bile bu versiyonu oynayabilmek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum