Horizon Zero Dawn PC Artık Daha Az Güncelleme Alacak

Guerilla, yeni oyununa odaklanmak istiyor

Horizon Zero Dawn'ın PC versiyonu için 1.10 yaması yayınlandı ve başta AMD ekran kartlarındaki VRAM sorunu olmak üzere çeşitli çakılma ve performans problemleri tarih oldu.

Ancak Guerilla Games bu yamanın ardından artık oyunun PC versiyonu için güncelleme yayınlama sıklığını seyrekleştireceğini, çünkü yeni oyunları Horizon Forbidden West'e odaklanacaklarını söylüyor.

Guerrilla Games yaptığı açıklamada "ekibimiz Horizon Forbidden West'in geliştirilmesine devam ediyor, bu yamayla birlikte Horizon Zero Dawn Complete Edition'ın PC versiyonuna artık daha seyrek güncelleme gelmeye başlayacak. Ancak toplululuk mesajlarını takip etmeye devam edeceğiz. Süregelen desteğiniz ve göndermiş olduğunuz çakılma raporları için hepinize teşekkür ediyoruz" diyor.

Horizon Zero Dawn'ın PC versiyonu ilk zamanlar çeşitli sorunlarıyla gündeme gelmiş, bazı oyuncularda son derece iyi çalışırken, bazı oyuncular sık çakılma ve performans sorunlarıyla boğuşmuştu. Ancak Guerilla Games bu konuda son derece iyi bir iş çıkardı ve oyunun şu anki hali gerçekten de oldukça iyi. Eğer sorun yaşamamak için oynamayı bugüne kadar ertelediyseniz artık gönül rahatlığıyla başlayabilirsiniz.

Guerilla Games'in yeni oyunu Horizon Forbidden West'in bu sene içerisinde PS4 ve PS5 için çıkmasını bekliyoruz. Muhtemelen er ya da geç PC versiyonuna da kavuşacağız, ama bunun ne zaman olacağı belli değil.

YORUMLAR
allalla
20 Ocak 2021 17:25

Oyunu 77 TL'ye alabilenler kervanındanım. İlk 2 saat güzel zaman geçirdim en zor ayar modunda. Sonra ise bir türlü dönmek istemedim tekrar oyuna.

Mecha sever biri olsam da hikayenin yanı sıra karakter, diyalog ve olay örgüsü beni çekemedi kendine nedense.

Jusca
allalla
21 Ocak 2021 10:39

İlk kısım bu kabile olayları biraz sıkıcı gibi evet ama o kısmı geçip açık dünyaya geçince mecha görevleri oldukça güzel. İlk bölümleri biraz hızlı hızlı geç sonra ana göreve odaklanarak oyna gerçekten güzel hikayesi var

allalla
Jusca
21 Ocak 2021 11:58

Olabilir. Belki de normal zorluk ayarında ve sadece hikaye odaklı devam etmeliydim.

Bir ara yeniden bakacağım artık.


Parolamı Unuttum