Horizon Zero Dawn, PC İçin Ön Siparişe Açıldı!

[Güncellendi] Fiyat değişikliği hayırlı olsun

EDIT: 77 liralık muazzam Steam fiyatı ne yazık ki kısa ömürlü oldu ve oyunun Steam fiyatı bir anda 275 liraya yükseldi. "Biraz düşüneyim" demeden o fiyattan oyunu satın alanlara hayırlı olsun :) Normalde oyunların Steam ve EGS fiyatları aşağı yukarı aynı oluyor, ancak Epic Games Store'da oyun hala 79 lira. Orada da zam gelmesi yakındır, o yüzden en azından bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

- o -

PC oyuncularının gözü aydın, Guerilla Games'in müthiş oyunu Horizon Zero Dawn PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açıldı. Oyunun çıkışı için de çok fazla beklemeyeceğiz, 9 Ağustos tarihinde oyunu oynamaya başlayabileceğiz.

İşin en güzel tarafı da oyunun Türkiye fiyatında saklı, çünkü Horizon hem Steam'de, hem de Epic Games Store'da yalnızca 77 liradan satışa sunuldu! (EGS fiyatı 79 lira) Oyunun normal satış fiyatının 50$ olduğunu mutlaka belirtmem lazım, eğer yayıncı PlayStation Mobile, Inc.bundan sonraki olası "PS4'ten gelen PC oyunlarında" da bu fiyatlandırmayı yapacak olursa müthiş olur.

Oyunun PC özellikleri arasında ultra geniş ekran desteği, sınırsız framerate, dinamik bitki örtüsü, geliştirilmiş yansımalar, tuş ayarlarını değiştirebilme ve benchmark aracı da yer alıyor.

Aşağıda oyunun PC fragmanını izleyebilir ve sonrasında (ya da öncesinde) oyunu Steam'den kapabilirsiniz!

Üstelik Steam yaz indirimleri sürüyorken henüz kullanmadıysanız 10 liralık indiriminizden de faydalanabileceğinizi ve böylece oyunu 67 liraya alabileceğinizi de ekleyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum