Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds'tan Yeni Oynanış Görüntüleri Çıktı!

Yeni robotları gördük sonunda. Peki hepsi bu mu?

 Horizon Zero Dawn'a 7 Kasım'da gelecek olan genişleme paketi The Frozen Wilds'tan yepyeni görüntüler ortaya çıktı. Sony'nin PlayStation 4 üzerindeki en başarılı yapımlarından biri olan Horizon Zero Dawn'un aynı zamanda Complete Edition adı altında bir sürümü satışa sunulacak. Hem ana yapımı, hem de The Frozen Wilds'ı içerecek bu sürüm, 6 Aralık'ta oyuncularla buluşacak.

The Frozen Wilds genişleme paketinde yeni bir kabile, yeni düşmanlar ve lokasyonlar karşımıza çıkacak. Hemen aşağıda izleyebileceğiniz yeni fragmanda da bu bölgeleri görebilir, o taze atmosferi içinize çekebilir (gerçi havalar soğuyor bakarken üşeyebilirsiniz de) ve bazı yeni düşmanlarımıza da bir selam edebilirsiniz!

> Horizon: The Frozen Wilds - 4K Görseller

Paris Games Week'te bizi oyuna doyuran Sony, God of War'dan The Last of Us 2'ye Marvel's Spider-Man'e kadar pek çok oyundan video ve yeni haberler paylaşmayı da ihmal etmedi. Bunları da gözden kaçırmayın derim Oyungezerler! Sony'nin Yeni PS4 Özel Oyunu "Ghost of Tsushima"'nın fragmanınagöz atmayı da ihmal etmeyin!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum