Housemarque, Yeni Bir Oyun Duyurmaya Hazırlanıyor

25.yıldönümünü yeni oyun duyurusuyla kutlayacaklarmış...

1995 yılında Finlandiya’dan iki oyun şirketi Bloodhouse ve Terramarque’ın birleşmesiyle kurulan Housemarque, sektörde 25 yılı geride bırakıyor. Stardust, Resogun, Matterfall, Nex Machina gibi oyunlara imza atan firma, yeni bir oyun ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Firmanın CEO’su Ilari Kuittinen imzalı olarak paylaşılan metinde, ekibin yola çıktığı dönemden bugüne nasıl büyüdüğü, kendileri büyürken Finlandiya’da oyun sektörünün de nasıl geliştiği ifade edilliyor ve bundan duyulan mutluluk ve gurur paylaşılıyor. Aynı heyecanla çalışmalarına devam etmekte oldukları ifade edilirken, yeni oyunun da müjdesi veriliyor.

Bu yaz aylarında firmanın 25. yıldönümünü kutlayacakları, bu kutlamaya yeni oyun sürprizinin de eşlik edeceği söyleniyor. Bu zamana kadar bu ölçekte bir işe imza atmadıkları belirtilirken, oyunun dağıtımı için anlaştıkları bir partnerleri olduğu da aktarılıyor, ancak bu partnerin kim olduğu bilgisi henüz paylaşılmamış.

Kimileri, söz konusu bu ortağın Sony olabileceğini, firmanın bu yeni oyununun da PS5’in çıkış oyunlarından biri olabileceğini tahmin ediyor. Ne dersiniz, sizce de böyle bir durum söz konusu olabilir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum