HP'den VR Uyumlu Oyun Bilgisayarı Serisi OMEN

Güzel tasarım, muhteşem grafikler ve VR

HP'nin oyun severler için tasarladığı yeni OMEN by HP, sunacağı güç ve performansla oyun bilgisayarları alanında fark yaratacak gibi gözüküyor.

HP OMEN oyun PC’lerinin yeni dalgası, oyun deneyimini yüksek seviyeye çıkaracak özelliklere sahip olmanın yanında farklı bütçelere uygun fiyat aralığında ve yeni görünüşleriyle öne çıkan dört modelden oluşuyor. 15.6” ve 17.3” diyagonal OMEN dizüstü bilgisayarlar Full HD1 ve 4K2 IPS ekran seçenekleriyle oyun deneyimini zenginleştiriyorlar. Bang & Olufsen ve HP Audio Boost teknolojisinin çift hoparlörde uzmanlıkla sağladığı derinlik sayesinde ses efektleri de canlı ve net bir şekilde deneyimleniyor.

Yeni OMEN platformu, seyahat halinde oyun, akıcı bir deneyim için grafik kalitesi ve en yeni AAA oyunların gereksinimlerini yerine getirecek gelişmiş termal soğutma gibi oyun severlerin ihtiyaç duydukları özellikleri sunacak.

OMEN by HP ürünleri dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan oluşuyor:

Dizüstü Bilgisayar: Güçlü donanım ve 4K2 ekran özelliklerine sahip 15.6 ve 17.3 diyagonal oyun dizüstü bilgisayarları kazanmaya düşkün oyunculara yönelik performans sunuyorlar.

Masaüstü Bilgisayar: Sıvı tabanlı soğutmalı Intel Core işlemcileri, NVIDIA GTX 1080 Founder Edition veya AMD RadeonTM R9 390X ekran kartlarının yanında HTC Vive’ı çalıştırmaya yönelik VR sertifikaları da bulunuyor.

Ejderha kırmızısı arka aydınlatmalı klavye, klavye haznesi üzerinde OMEN markası ve siyah gölge örgülü bilgisayar kapağı gibi tasarım özellikleriyle öne çıkan OMEN dizüstü bilgisayarlar çift fan tasarımlarıyla ısınmaya meydan vermeyecek şekilde çalışırken üstün de performans sunuyorlar. 62 watt’lık pil cihazın ön bölümüne yerleştirildiği için cihaz verimli bir şekilde ısıyı dışarı taşıyarak performanstan ödün vermeyen bir ısı yönetimi sağlanıyor. 965M NVIDIA GTX ekran kartı (belirli modellerde) ve 6’ncı nesil Intel Core i7 dört çekirdekli işlemciler sayesinde performans sorunuyla karşılaşmayacaksınız.

omenhp1

Sanal gerçeklik uygulamalarına özel güç ve ayarlarla donatılan OMEN masaüstü bilgisayarlar en son sürüm NVIDIA GeForce GTX 1080 ekran kartıyla mükemmel oyun deneyimini yaratıyor. Kilitsiz Intel Core i7 işlemciler yüksek performans isteyen oyunlara ve VR deneyimlerine kolayca uyum sağlıyor. Opsiyonel sıvı bazlı soğutma ve gelişmiş termal sistem video sayesinde gecikme zamanını neredeyse ortadan kaldırılıyor ve bilgisayar gürültüsüz çalışıyor. OMEN masaüstü bilgisayar donanıma araç kullanmadan erişim imkânını sunarak kişiselleştirme ile oyun gücünü bir araya getiriyor.

Fiyatlara gelirsek;

- 15.6 diyagonal OMEN dizüstü bilgisayarın EMEA bölgesinde 23 Mayıs’tan itibaren 3999 TL’den başlayan fiyatlarla,
- 17.3 diyagonal OMEN dizüstü bilgisayarın EMEA bölgesinde 13 Haziran’dan itibaren 4499 TL’den başlayan fiyatlarla,
- OMEN masaüstü bilgisayarın 1 Temmuz’dan itibaren 5999 TL’den başlayan fiyatlarla satışta olması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum