HP OMEN'den Yeni Ürünler ve Teknolojiler

Yeni ürünler ve geliştirilen teknolojiler oldukça başarılı duruyor.

HP, yeni OMEN donanımlarını ve mobil yazılım yeniliklerini sundu. Masaüstü oyun ailesine en son eklenen OMEN Obelisk, NVIDIA GeForce RTX 20 Serisi GPU'ları taşıyan ilk sistemlerden biri olacak. İlk kulaklık soğutma teknolojisine sahip olan OMEN Mindframe kulaklarımızı serin tutacak. Android için OMEN Game Stream, hareket halindeyken bağlantı kurup oynamak isteyen oyuncular için OMEN oyun deneyimlerini mobil cihazlara taşıyacak.

OMEN Obelisk, gelişime açık bir şekilde tasarlandığı için oyuncuların tercih edebileceği bir ürün. Zaten PC almayı planlayan kişilerin çoğu ileride geliştirebilmeye açık sistemleri hedef alıyor. OMEN Obelisk'in öne çıkan özellikleri şu şekilde;

  • Standart ATX Güç Kaynağı
  • NVIDIA GeForce RTX 2080
  • AMD Ryzen 7 veya isteğe bağlı olarak Intel 8.Nesil i7
  • 32 GB DDR4 Ram
  • Üst düzey soğutma
  • RGB Omen Logo

Omen Obelisk Glass Panel Exploded

Ayrıca HP, hem konfor hem de ses avantajı sağlamak için dünyanın ilk kulaklık soğutma teknolojisine sahip olan OMEN Mindframe Kulaklığı'na yeni özellikler ekledi. Kulaklığın içerisinde bulunan çeşitli sensörler sayesinde kulaklık dışarıya ısı vererek, kulaklarımızı serin tutuyor. Dahili mikrofon, 7.1 surround ses kalitesi ve USB 2.0 yanında gelen diğer özellikler.

Mindframe OMEN Headset Coreset FrontLeft Closeup Mute 1

OMEN Game Stream, OMEN PC'nizden diğer Windows 10 PC'lere akış yapmanızı sağlayan ücretsiz bir uzaktan oyun oynamanızı sağlayan sistem. Eski Omen bilgisayarlar için de uyumlu hale gelecek olan sistem şu an sadece yeni serilerde bulunuyor. 

game-stream 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum