Hulu İçin İki Yeni 18+ Marvel Dizisi Duyuruldu

Kanlı canlı Ghost Rider!

Disney, yeni dönemde pek çok Marvel dizisiyle karşımıza çıkacak. Bunların büyük bir çoğunluğu yeni yayın servisi Disney+ üzerinden olacak ama hepsi değil. Son gelen açıklamalara göre Hulu'nun 2020 takvimi 2 tane yeni Marvel dizisini işaret ediyor. Hulu zaten Marvel's Runaways dizisine sahipti ayrıca 18+ Marvel animasyon dizileri de yine Hulu üzerinden yayınlanacak.

Hulu'ya açıklanan dizilerden ilki ve bana göre en heyecan verici olanı Marvel's Ghost Rider dizisi. Ghost Rider dizisinin Agents of S.H.I.E.L.D. dizisine bir yani seri olarak ortaya çıkması bekleniyor. Daha önce dizide gördüğümüz Robbie Reyes karakteri kendi dizisine kavuşuyor. Ghost Rider'ı tıpkı Agents of S.H.I.E.L.D. dizisinde olduğu gibi Gabriel Luna canlandıracak.

İkinci dizi ise Marvel's Helstorm. Daimon ve Ana Helstrom isimli iki kardeşin maceralarını anlatacak dizinin ilgi çekici özelliği ise mistik olayları. İki kardeşin babalarının "gizemli ve güçlü bir seri katil" olması olayları ilginç hale getiriyor. En azından durum çizgi romanlarda bu şekildeydi. Daimon ve Ana Kardeşlerin başından geçecek olaylar tipik süper kahraman hikayeleri gibi değil de olayların daha karanlık tarafını bizlere gösterecek.

Ghost Rider ve Helstorm'un Hulu üzerinden yayınlanma sebebi büyük olasılıkla oldukça karanlık temalar işleyecek olmaları. Zaten Fox-Disney anlaşmasının ardından Disney, Fox'un çoğu içeriğini alırken 18+ olanları Hulu'ya bırakmıştı. Görünüşe göre Disney'in 18 yaş ve üzeri içerikleri Hulu üzerinde toplanmaya başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum