Advertisement

Hulu'nun Hellraiser Filmi R-Rated Olacak

Disney'in arka bahçesi; Hulu'dan beklediğimiz hareketler

1987 yılında Clive Barker'ın unutulmaz korku klasiği Hellraiser vizyona girmişti. Modern zamanda 80'ler klasikleri yeniden çekimleriyle tekrar popüler olmaya başlayınca Hellraiser'ın yeniden yapımı da stüdyoların takvimine eklenmişti. Bu kez sinema yerine Hulu üzerinden yayın servisi savaşlarının bir parçası olacak Hellraiser, tekrar özüne sadık kalacak gibi gözüküyor. Filmin henüz resmi bir yayın tarihi olmasa da yaş sınırı R-Rated olarak açıklandı.

Filmin 18+ olma sebebi olarak; "Kan, güçlü korku ve vahşet. Dil, bazı seks içerikleri ve bariz görsel çıplaklık" belirtildi. Daha ortada filmin senaryosuyla ilgili bile detaylar yokken bu açıklamanın ortaya çıkması hayranların yüzünü güldürmeyi başardı. Daha önce The Night House'dan da tanıdığımız David Bruckner'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosu ise Ben Collins ve Luke Piotrowski tarafından kaleme alındı. Hellraiser'ın yapımcılığını ise Spyglass Media üstlenecek. 

Sense8'in başarılı oyuncusu Jamie Clayton yeni nesil Hellraiser'da Pinhead karakterine hayat verecek. Tüm bunların yanı sıra asıl sevindirici nokta ise Clive Barker'ın projeye geri dönüp yapımcı olarak kadroda yer alması. HBO da benzer dönemlerde bir Hellraiser televizyon dizisi yapacak ve yakın gelecekte bol bol Clive Barker imzalı Hellraiser izleme şansına erişeceğiz. Her iki proje için de yayın tarihlerini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum