Humble Bundle'da Bu Kez Might & Magic Serisi Var

Ucuza güç ve büyü

Geçtiğimiz haftalarda Star Wars paketiyle ceplerimizi hafifleten Humble Bundle bu kez Might & Magic serisiyle karşımıza çıkıyor. Aslında birkaç gün önce çıkmıştı ama haber yapmayı atlamışız. Geç olsun, güç olmasın, daha 6 günü var hem...

Bu Might & Magic paketi bayağı yüklü. Herhangi bir bağış yaptığınızda Might & Magic 1, 2, 3, 4, 5 ve 6'nın yanı sıra Heroes II ve Heroes IV de sizin oluyor. Bir de Heroes Online için Angel Starter Pack.

Ortalamanın üstünde, yani 13 dolar civarı bir bağış yaptığınızda ise elde edeceğiniz oyunlar şunlar: Heroes V ve iki genişleme paketi, Heroes VI - Gold Edition, Dark Messiah, Clash of Heroes ve I am the Boss DLC'si ve de Heroes 1.

15 dolar bağış yaptığınızda ise daha güncel Might & Magic oyunları sizleri bekliyor olacak: Might & Magic X: Legacy ve The Falcon and the Unicorn DLC'si, Heroes III HD, Heroes VI'nın Shades of Darkness genişleme paketi ve de Duel of Champions için Starter Pack.

Sizi bilmem ama ben gayet tav olmuş durumdayım. Neredeyse hiçbirini tekrar oynamayacağım ama Might & Magic de arşivde durası bir seridir şimdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum