Humble Bundle'da Bu Hafta: Best of Paradox Interactive Bundle

Paradox'un en iyileri

Humble Bundle bu hafta iki farklı yayıncı paketiyle birden karşımıza çıktı. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Daedalic Entertainment paketinden sonra şimdi de Paradox Interactive paketi sunuyor Humble Bundle.

Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Paradox Interactive'in bu paketinde her türden oyun bulmak mümkün, sadece strateji odaklı değil yani.

Ancak geçen gün Daedalic paketinde de fark ettiğimiz üzere Humble Bundle'ın en alt seviye paket fiyatı 5 liradan 6.84'e çekilmiş durumda, görünüşe göre "2 lira 2 liradır" diyerek dolar kuruna eşitlemişler bu seviyeyi.

Paradox paketinin bu en alt seviyesinde üç oyun var: Warlock: Master of the Arcane (39 TL), Age of Wonders III (12,25 TL) ve Europa Universalis IV (59 TL). Gördüğünüz gibi bu seviyedeki üç oyunun toplam değeri 110 lira, dolayısıyla bu seviyeyi satın almak oldukça mantıklı.


51 liralık ikinci seviyede, ilk üç oyuna üç oyun daha ekleniyor:

  • Stellaris (59 TL)
  • Victoria Collection (117 TL)
  • NECROPOLIS: BRUTAL EDITION (49 TL)

Bu seviyedeki oyunların değeri 225, böylece toplam paket değeri de 335 liraya çıkıyor.

82 lira vererek satın alabileceğiniz son seviyede ise iki oyun var: BATTLETECH Digital Deluxe Edition (77 lira) ve Tyranny (50 lira). Bu oyunları da ekleyince paketin toplam değerinin 462 lira olduğunu görüyoruz. Ancak oyunların indirim zamanlarındaki fiyatlarını göz önüne alırsak yine en mantıklısı birinci ve ikinci seviyeler gibi görünüyor.

Paradox Interactive Bundle paketine şuradan erişebilirsiniz.

 

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum