Humble Bundle'da Bu Hafta: Indie Bundle 21

10. yıla özel

Bundan tam 10 sene önce, 2010 yılının Mayıs ayında Humble Bundle sitesinde ilk Indie Bundle yaynlanmış, büyük ilgi görmüş ve hem yardım kuruluşları, hem de bu oyunların geliştiricileri için bir milyon dolardan fazla para toplanmıştı. O pakette yer alan oyunlar World of Goo, Aquaria, Gish, Lugaru HD, Penumbra: Overture ve Samorost 2'ydi.

Indie Bundle'ların başlangıcını yapan bu paketin 10. yıl kutlaması da yine güzel bir indie paketiyle yapılıyor. Bu seferki pakette de yine birbirinden tatlış oyunlar var.

Paketin 5 liraya alabileceğiniz ilk seviyesinde Hotline Miami, Beat Cop ve Dustforce DX var oyun olarak. Diğer seviyeleri almasanız bile bu seviyeyi almanızı öneririm, gerçekten de çok hesaplı oluyor çünkü.

Paketin 49 liralık orta seviyesinde şu an iki oyun var, Moonligher ve Gato Roboto. Her ikisi de son derece başarılı oyunlar ve bu seviyeye de sonradan yeni oyun veya oyunlar eklenecek, ama ne ekleneceği şimdilik sürpriz.

Paketin 105 liralık son seviyesinde ise öncekilere ek olarak Hypnospace Outlaw ve Starbound bulunuyor. Ancak bu seviye pahalı kaçmış, buradaki iki oyun zaten indirimsiz dönemde bile 60 lira civarı.

Şimdilik en mantıklı olan ilk seviyeyi almak, orta seviyeye de eklenecek diğer oyunlara göre karar vermek gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum