Humble’dan Yeni Oyun Paketi: Stardock Bundle 2019

Humble bu sefer de uzay oyunları paketi yapalım demiş...

HumbleBundle yeni bir oyun paketiyle karşımızda Sevgili Oyungezerler; Stardock Bundle 2019. Pakette, isminden de anlaşılabileceği üzere uzay temalı oyun ve eklentilere yer verilmiş durumda.

Paketin 1$'lık bölümünde Steam'deki mevcut indirimli fiyatları toplamı 40 TL olan şu oyunlar yer alıyor:

  • Sins of a Solar Empire: Rebellion
  • Galactic Civilizations I: Ultimate Edition
  • Galactic Civilizations II: Ultimate Edition

Şu an 10$ seviyesinde seyreden ortalama fiyatı geçenlerin sahip olabileceği ek oyunlar şu şekilde:

  • Galactic Civilizations III
  • Ashes of the Singularity: Escalation

Bu grupta yer alan 2 oyunun Steam'deki mevcut indirimli fiyatları toplamı 35 TL. Dolayısıyla paketin bu bölümündeki oyunların fiyatları toplamı 75 TL'ye tekabül ediyor.

Paket için 13$ ve üzerinde ödeme yapanlar ise bu oyunlara ek olarak, Offworld Trading Company: Gold Bundle ile birlikte Galactic Civilizations III: Intrigue, Ashes of the Singularity: Escalation - Epic Map Pack ve Ashes of the Singularity: Escalation - Turtle Wars ek paketlerine sahip olabiliyorlar. Bu grupta yer alan ürünlerin Steam'deki indirimli fiyatları toplamı 87,5 TL. Bu durumda, paketin toplam değeri indirimli fiyatlarıyla 162,5 TL oluyor. Tabii Steam'deki bu fiyatların 3 Ocak akşamına kadar geçerli fiyatlar olduğunu bir kez daha belirtmekte fayda var.

Özetle, paket gayet hesaplı görünüyor; bu oyunları almak niyetinde olanlar için değerlendirilebilecek bir fırsat. Paketi beğendiyseniz, Humble'ın ilgili sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz. Bu paketin 2 hafta süreyle satışa sunulduğunu da hatırlatmış olalım. Önümüzdeki indirimlerde ve oyun paketlerinde tekrar görüşmek üzere.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum