Hunt: Showdown'ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu: En Az 12 GB Ram ve GTX 970

Hunt bilgisayarınızı avlayacak

Crytek'in henüz alfa aşamasında bile isminden sıkça söz ettirmeyi başaran yeni oyunu Hunt: Showdown'ın en büyük sorunlarından biri performansıydı. Oyunun performans sorunlarını henüz test aşamasında olmasına bağlamak mümkün, ama bu tür bir oyunda donmalar, takılmalar, bir anda düşen fps gibi sıkıntılar yaşamak hem deneyimi, hem de oyunun yaratmaya çalıştığı atmosferi olumsuz etkiliyordu.

Crytek konu ile ilgili PC Gamer sitesine bir email göndererek oyunun optimizasyonu ile ilgili planlarını ve "şimdilik" önerilen sistem gereksinimlerini açıkladı.

"İlk olarak önerilen konfigürasyonlarda stabil bir fps yakalamamız gerekiyor. Bunun ardından oyunun performansını geliştirmeye devam edecek ve uzun vadede de oyunun farklı donanım seçenekleri için optimizasyonu üzerinde çalışacağız" diye konuşan Hunt ekibi "her ne kadar nihai sistem gereksinimleri değişebilir olsa da ekibin üzerine çalıştığı önerilen sistem gereksinimleri şu şekildedir" diyerek normal kullanıcılara yüksek gelebilecek şu sistem özelliklerini paylaştı:

İşlemci: Intel i5 - 3.0 Ghz

Hafıza: 12 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970

PC Gamer alfada bu sistemden çok daha iyi makinalar kullandığını (i7-6700k ve GTX 980 gibi) ve o sistemlerde bile performans sorunlarını yaşadığını eklemiş. Şimdi gözler Hunt'ın Erken Erişime girmesinde. Eğer kapalı alfa sırasında yeterince optimizasyon yapılmazsa oyun Erken Erişimde ciddi anlamda eleştiriler alabilir. "Hunt, Erken Erişim'e girdiğinde temel ayarlar ve grafik seçenekleri sunacağız ve sonradan bunların sayısını arttıracağız." diyor Hunt ekibi.

Siz de Hunt'ı merakla bekleyenlerdenseniz önerilen sistem konfigürasyonunu nasıl buldunuz? Bilgisayarınız Hunt'ı kaldırabilecek kadar güçlü mü?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum