İAÜ, Oyun Geliştiricilerini Global Game Jam'e Davet Ediyor

GGJ'ye davetlisiniz

İstanbul Aydın Üniversitesi, dünyanın en önemli 48 saatlik küresel oyun geliştirme maratonu olan Global Game Jam’e bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde, Çizgi Film ve Animasyon Bölümü tarafından 31 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe katılarak siz de diğer oyun geliştiricileriyle tanışabilir, onlarla işbirliği içerisinde yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve eğlenceli olduğu kadar zorluklarla dolu bu oyun geliştirme deneyiminizi dünyanın dört bir yanındaki on binlerce katılımcıyla paylaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl, 25-27 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul Aydın Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü bünyesinde düzenlenen etkinliğe katılanlar tüm dünyada aynı anda verilen “Ev” teması doğrultusunda iki gün iki gece boyunca oyun geliştirmiş ve bu zincire dahil olma şansını elde etmişti.

Sıkça sorulan sorulara verilen cevaplar şöyle:

  • Katılımcıların kişisel bilgisayarlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
  • Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından yiyecek ve içecek (soğuk sandviç, kahve, çay, enerji içeceği) ikramı yapılacaktır.
  • Kişisel diyete sahip katılımcılar yemeklerini yanlarında getirebilirler.
  • Dinlenmek isteyen katılımcılar yanlarında mat, uyku tulumu vs. bulundurmaları tavsiye edilir.
  • Önemli Not: 18 yaş sınırı vardır.
  • Başvuru Sonuçları 15 Ocak 2020 tarihinde açıklanacaktır.

Bu önemli etkinlik için kayıtları kontenjanla sınırlı olduğu için ilgileniyorsanız elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Başvuru formuna şu linkten ulaşılabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum