İddia: Bloodborne, PC’ye Geliyor

Sizce bu sefer doğru çıkar mı?

PlayStation’a özel olarak çıkan oyunlar teker teker PC’ye gelmeye başladı. Quantic Dream oyunları, Death Stranding gibi örnekler başka stüdyolar tarafından PS için özel olarak geliştirilen örneklerken, Horizon Zero Dawn ile Sony bünyesindeki stüdyolar tarafından geliştirilen oyunların da PC’ye gelebileceğinin bir örneğini görmüş olduk. Şimdiki iddia ise, uzun süredir beklenen Bloodborne ile ilgili.

FromSoftware, Souls serisi ve Bloodborne ile oyun dünyasına önemli bir imza attı şüphesiz. Kimilerine göre bu oyunlar içerisinde en iyisi olarak değerlendirilebilecek Bloodborne, ne zamandır PC’ye beklenmekteydi. Sektörden bir haber kaynağına dayandırılarak paylaşılan iddiaya göre, artık bu bekleyişin sonuna geliyor olabiliriz.

Bu sızıntı ile ilgili paylaşımda; “Bloodborne, halihazırda PC için geliştirilmekte. Duyurunun gelişi için 10 ay ile 1 yıl kadar beklememiz gerekebilir, Sony’nin PC’ye çıkaracağı diğer oyunların duyuruları önce, bu duyuru sonra gelecek. Horizon’ın PC’ye gelecek tek oyun olduğunu düşünüyorsanız, çok şaşırmaya hazırlanın. Yine de bunu %100 teyit olarak değerlendirmemek iyi olur, resmi duyuruları beklemekte fayda var.” deniliyor. Sorun olmaması için bu paylaşımı yapanların isimleri ve linkler saklı tutulmuş.

Elbette bu tür iddiaların pek çok kez yalanlandığını gördük. Ama arada Horizon Zero Dawn gibi bir örnek de var. Bakalım Bloodborne için nasıl bir durum söz konusu olacak.

YORUMLAR
gezginttt
19 Mayıs 2020 16:23

NAPAK? (ps4 de oynayıp sinir krizi geçirenlerdenim.)

Perseus
19 Mayıs 2020 13:24

Epic'le uzun süredir sarnaş dolaş olduklarını düşünürsek sadece Epic Store'da satışa çıkacak olmasına kesin gözüyle bakabiliriz sanırım. Exclusive oyunlar hakkında henüz bizim bilmediğimiz bir anlaşmaya varmış bile olabilirler. Henüz kesin bir şey olmasa da yakın gelecekte çok daha fazla PS exclusive oyunun Epic Store'a geleceğine çok inanıyorum açıkçası.

Decypher
Perseus
19 Mayıs 2020 16:45

Epic Store'a gelsin ama başarımlarıyla birlikte gelsin :)


sSnake
Perseus
19 Mayıs 2020 14:55

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum ve hem UE5'in hem de PS5 demosunun bir arada sergilenerek her iki firmanın son gövde gösterisi iş anlaşmalarının oldukça sağlam olduğuna işaret.

Sony cephesinden gelecek her oyunun da sadece EGS'a özel olacağını düşünmemek lazım. Death Stranding ve Horizon bunun son iki örneğiydi. Ancak tabi diğer taraftan Quantic Dream oyunları, ReadySet Heroes, Predator: Hunting Grounds, Journey gibi PS oyunlarını gördük en son PS5 oyunu olarak duyurulan Godfall da EGS özel olarak çıkış yapacağını biliyoruz. Tabi kesin olan bir şey var o da EGS'u pas geçen Sony oyunu olmadı ve olmayacak gibi görünüyor.

Tam35tr
sSnake
19 Mayıs 2020 22:29

Tamamen katılıyorum. Sadece çok az oyun gelmez onlarda ilgi odağı olduğu için bkz. Spiderman, tlou, God of war ve uncharted 4 ancak geri kalan çoğu oyun çıkışından 1 veya 2 sene sonra gelebilir. 


Parolamı Unuttum