İki Oyuncu World of Warcraft'ı Bitirdi

Bitmeyen oyunu bitirdiler

MMORPG oyunlarının en büyük özellikleri her zaman yapacak bir şeyler olması ve oyunun asla bitmemesidir. Anlaşılan iki World of Warcraft oyuncusunun bundan haberi yok.

İki Alliance oyuncusu, biri Rusya'dan Human Priest diğeri Amerika'dan Night Elf Druid oyundaki bütün achievement'ları (başarımları) yapmayı başardı. Toplam 2511 tane olan ve toplam 25.000 puan değerindeki bu başarımları başka tamamlayan yok. Fakat wowprogress.com sitesine göre bunu başarmaya yakın pek çok isim var. Eğer World of Warcraft oynadıysanız ne kadar zor olduğunu bilirsiniz. Hem PVP'de hem de PVE'de inanılmaz yetenekli, oyundaki bütün görevleri yapacak kadar sabırlı olmanız gerekiyor. Bunlara ek olarak Pet Battle, meslek, global görevler ve etkinliklerde yer alıp hepsini başarı ile tamamlamanız gerekiyor. Düşündükçe ben yoruluyorum, bu oyuncular nasıl başarmış hayret ediyorum.

wow-1

Şu tabloyu görmek bütün yorgunluklara değer herhalde. Benim asıl merak ettiğim "Feats of Strength" başarımları. Bunlar oyunun 10 yıllık tarihinde belirli zamanlarda yapılarak elde edilen daha çok nostalji havası taşıyan başarımlar. Mesela 5 sene önce Swift Zulian Tiger bineğini kazanan biri onun başarımını elde eder. O binek oyunda artık yer almadığı için yeni başlayanlar asla elde edemez. 129 tane olması gerçekten merak uyandırıcı.

Acaba oyunda ne yapıyorlar şu an? Dalaran'ın çeşmesinde balık mı tutuyorlar? Mulgore'un çimlerinde ata mı biniyorlar? Adamlar her şeyi yapmışlar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum