İki Yeni Spawn Çizgi Dizisi Yolda

Spawn'a doyacağız

Todd McFarlane tarafından yaratılan Spawn karakteri uzun yıllardır geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İşin çizgi roman tarafı hayranları her zaman mutlu etse de, sinema ve televizyon tarafı biraz aksak kaldı. Her ne kadar çizgi romanlar, ekrandan ziyade kağıtta güzel olsa da televizyon ve sinema da günümüzde oldukça önemli. McFarlane de bunun bilincinde ve Spawn için yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yeni bir Spawn filmini yönetecek olan McFarlane aynı zamanda iki yeni çizgi film serisinin de müjdesini verdi. Kanada'da yapılan Fan Expo sırasında çizgi filmler hakkında konuşan McFarlane, Spawn Evreni içerisinde geçecek olan dizilerden birisinin yetişkinler, diğerininse çocuklar için olduğunu belirtti. 


Spawn daha önce HBO çatısı altında bir çizgi film serisine sahipti ve bu seride Spawn'ı seslendiren Keith David de yine yeni çizgi film serilerinde sesiyle karşımıza çıkacak. David son olarak Mortal Kombat 11'de de Spawn karakterini seslendirmişti. 

 "Şu an için henüz konuşup anlaşma aşamasındayız, çeşitli animasyonlar konusunda birkaç buluşma gerçekleştirdik. Yapmak istediğimiz şey genç yaştaki çocukları da çekebilmek, buna bir nevi Spawn aşısı vermek diyebiliriz. Ayrıca bir de yetişkinler için olacak. Bence bu iki proje de filmden sonra yayınlanır" şeklinde konuşmuş McFarlane. 

Todd McFarlane, Spawn'a gerçekten sahip çıkıyor ve göz bebeği gibi baktığı karakterin kötü olacağı herhangi bir işe imza atacağını hiç sanmıyorum. O yüzden bu iki çizgi filmden oldukça umutluyum. Özellikle yetişkinler için olanı büyük bir potansiyel vaat ediyor. Bakalım Spawn'ın televizyon ve sinemadaki yeni dönemi McFarlane'in hayal ettiği gibi geçecek mi? 

YORUMLAR
creepylord
3 Eylül 2019 13:02

Şükürler olsun

Parolamı Unuttum