İkinci Dünya Savaşı Temalı Taktik RYO Broken Lines’tan Oynanış Videosu Paylaşıldı

Önümüzdeki yılın ilk aylarında çıkacak…

PortaPlay tarafından geliştirilmekte olan hikaye tabanlı taktik RYO Broken Lines önümüzdeki yıl oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Geliştirme süreci devam ederken, yapımcıları da bir oynanış videosu paylaşalım demişler.

İkinci Dünya Savaşı’nda, düşman hattının ardında kalan bir grup askeri yöneteceğimiz oyun, kısmen X-Com kısmen Darkest Dungeon esintileri taşıyor. Amacımız temel olarak düşmanın ortasında kalan askerlerimizi güvenli bölgeye, dostlarının yanına ulaştırmak. Bunun için de “durdur-oynat” tarzı taktik savaşlara gireceğiz. Talimatlar eş zamanlı olarak uygulanacak, ancak savaş alanında yeni tehditler ile karşılaştığımızda oyun otomatik olarak duracak ve yeni talimatlar vermek imkanı sunacak.

Her bir askerin kendine has bir kişiliği, yetenekleri ve ekibin diğer üyeleriyle ilişkileri olacak ve bunlar savaştan etkilenecek. Yakaladığınız bir düşman askerini dilerseniz geride bırakabilecek ve sizin yerinizi düşman birliklerine bildirme riskini üstlenecek dilerseniz de riske giremem diyerek infaz edebileceksiniz. Oyunda bunun gibi farklı tercihlerde bulunmamız gerekeceği ve attığımız adımların oyunun ilerleyen kısımlarını şekillendireceği söyleniyor.

PortaPlay’in kreatif direktörü Hans von Knut Skovfoged ;“Geleneksel sıra tabanlı strateji oyuncularının Broken Lines’tan çok zevk alacağına inanıyoruz ve zengin hikaye odaklı bir deneyim isteyen ve savaşın insan ruhundaki etkisine bir bakış atmak isteyenler için de bu oyunda sevebilecekleri çok şey olduğunu düşünüyoruz” diyor. Umarım dediği gibi bir oyunla çıkarlar karşımıza.

Broken Lines’ın 2020’nin ilk aylarında çıkması bekleniyor. Steam ve GOG’dan satın alınabilecek. Eğer oyun ile ilgili daha fazla detay arıyorsanız sitesine göz atabilir, dilerseniz Steam sayfasına giderek istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum