İlk İki Oyunun Hitman 3'e Transferindeki Sorun Giderilecek

Resmi açıklamalar geldi

Aynı Hitman 2'de de olduğu gibi Hitman 3 ile birlikte serinin diğer oyunlarına sahip olabileceksiniz. Fakat Hitman 3'ün Epic Games Store'a özel oluşu kafaları karıştırmış durumda. Epic'in yöneticisi Tim Sweeney de bu kafa karışıklıklarını doğrulayan bir açıklama yaptı.

Gelin ilk önce kafaları karıştıran bu sorunu detaylı bir şekilde açıklayalım. Öncelikle Hitman 3'ün, diğer oyunlarda bulunan tüm haritalara ev sahipliği yapacağını belirtelim. Fakat bu işlemi gerçekleştirebilmek için, Epic Games'in Access Pass adını verdiği bir içeriğe sahip olmanız gerek. Eğer Hitman 3'ü, çıkışın ardından ilk 10 gün içerisinde alırsanız bu Access Pass'e sahip olabiliyorsunuz. Aynı şekilde Hitman 1'i Epic Store kütüphanelerinde bulunduran oyuncular da bu Access Pass'e ücretsiz şekilde sahip olabiliyor.

Fakat konu Hitman 2 olduğunda bu durum değişiyor. Her ne olursa olsun Hitman 2 için bir Access Pass satın almanız gerekiyor. Eğer oyunu Steam üzerinden satın alan kitledeyseniz, Steam ve IO hesaplarınızı birleştirmeniz de "şimdilik" işe yaramayacak gibi görünüyor. IOI ve Epic Games'in resmen bu sorun üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtelim. Hatta geliştirici ekip, oyunu bir kez daha satın almanızın gerekmeyeceğinin sözünü verdiği bir açıklama da yayınladı.

Epic Games CEO'su Tim Sweeney de problemi çözüme ulaştırmak için çalıştıklarını ifade ettiği bir tweet paylaştı. Bu süreci IOI ile işbirliği içinde yürüttüklerini belirten Sweeney, Steam üzerinde sahip olduğunuz bir şeyi Epic Store'da da kullanabilmeniz gerektiğinin altını çizdi.

Yani Steam'de Hitman 1 ve/veya Hitman 2'ye sahip olan oyuncular, ilerlemelerini ve içeriklerini Hitman 3'e taşıyabilecekler, ancak bu sorunun çözümü oyunun çıkış gününü biraz geçebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum