İlk Tek Kişilik League of Legends Oyunu Ortaya Çıktı:Ruined King

Darksiders Genesis'in geliştiricisinden

League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games, League of Legends evreninde geçen tek kişilik oyun projelerini yayınlamak üzere Riot Forge markasını oluşturmuştu ve bu bağlamdaki ilk oyunun da The Game Awards töreninde duyurulmasını bekliyorduk. Beklenen oldu ve bu ilk oyunun Darksiders Genesis'in de yaratıcısı olan Airship Syndicate tarafından geliştirilen Ruined King: A League of Legends Story olduğunu öğrendik.

Ruined King sıra tabanlı bir rol yapma oyunu. Oyunun hikayesi Burning Tides sonrasında geçecek ve oyunda çeşitli League of Legends şampiyonları olarak oynayacağız. Bu tek kişilik oyunlar Runeterra ve şampiyonların hikayelerini çok daha farklı açılardan öğrenmemize olanak sağlayacak.

Elbette bu oyunları oynamak için League of Legends hastası olmaya gerek yok, ama LoL'un oyuncu sayısını düşündüğümüzde bu yeni tek kişilik oyunları denemek isteyecek bir hayli fazla sayıda oyuncu olacağını tahmin etmek de güç değil.

Airship Syndicate CEO'su Joe Madureira, sıra tabanlı savaşlara yeni bir bakış açısıyla yaklaştıklarını söylemiş ama bu açının ne olduğunu ancak oyun hakkında daha detaylı bilgiler açıklandığında öğrenebileceğiz.

Şimdilik elimizde sadece bir duyuru fragmanı ve resmi web sayfası var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum