İlk Üç Oyun Tek Pakette - Devil May Cry HD Collection Geliyor!

Ver coşkuyu

Biz acaba sabaha karşı Game Awards'ta hangi yeni oyunların duyuruları yapılacak diye bekleyeduralım gün bitmeden Capcom'dan bomba bir haber geldi. Tarihi bir yere not alın sevgili Oyungezerler; Devil May Cry HD Collection 13 Mart 2018'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak!

Koleksiyonun içinde serinin ilk üç oyunu, yani Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Special Edition bulunacak. Tüm bu oyunlar yüksek çözünürlük desteğinin yanı sıra 60fps olarak çalışacaklar. HD Collection dijital ve kutulu olarak satılacak ve fiyatı da 30$ olacak. Gördüğünüz gibi paketin içinde Devil May Cry 4 ve Ninja Theory'nin 2013 yılındaki DmC oyunu bulunmuyor, ama bence hiç sorun değil.

Bildiğiniz üzere Capcom 2012 yılında Xbox 360 ve PlayStation 3 için de Devil May Cry HD Collection çıkmıştı ama elbette bu seferki koleksiyonun 5 sene öncekinden daha gelişmiş olacağını tahmin etmek mümkün.

Ninja Theory'nin reboot oyunundan bu yana geçen neredeyse 5 yıldır o çok sevdiğimiz yarı-iblis Dante'yle bir araya gelemiyorduk. Geçen hafta Devil May Cry 5 ile ilgili sızan haberlerin üzerine bu müjde çok iyi geldi vallahi.

Capcom duyurusuna nostalji olsun diye ilk oyunun Japonya'da yayınlanan reklamını da eklemiş, elimizde yeni koleksiyondan görüntüler olmadığına göre şimdilik bunu izleyip keyiflenebiliriz:

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum