Immortals Fenyx Rising’in Çıkış Tarihi Kesinleşti

Yılsonunda buluşuyoruz kendisiyle

Ubisoft’un geçen sene Breakpoint’in çıkışı sonrasında aldığı erteleme kararı dalgasına yakalanan oyunlardan birisi de Gods&Monsters olmuştu. Bu erteleme ile elde edilen ekstra geliştirme süreci, oyunda değişikliklere imza atmaya da imkân vermiş;bu değişikliklerin sonucunda da oyunun ismi Immortals Fenyx Rising oldu.

Kanatlı bir yarı tanrı olan kahramanımız Fenyx; Yunan tanrılarından ödünç alacağı yeteneklerle güçlü mitolojik canavarlara meydan okuyacak ve topraklarını saran laneti ortadan kaldırmaya çalışacak.

Açık dünya aksiyon macera türünde bir oyun olan Immortals Fenyx Rising’de, geniş düzlüklerde koşturup dağlara tırmanacak, gökyüzünde süzülecek ve Yunan Tanrılarından esinlenerek hazırlanan Golden Isle’daki 7 bölgenin sırlarını keşfedeceğiz.

Oyunun Gold sürümünde Sezon paketi ve ek oyun içi içerikler yer alacak. Ön sipariş verenler “A Tale of Fire and Lightning” adlı bonus göreve de sahip olabilecekler. Ayrıca, Stadia için özel olarak oyunun çıkışından önce bir demo yayınlanacak.

Immortals Fenyx Rising’in PC (Ubisoft Store ve Epic Games Store), Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch ve Stadia için çıkış tarihi 3 Aralık 2020 olarak ilan edildi. Ayrıca PlayStation 5 versiyonu da gelecek.

Oyunun 4K ekran görüntülerinden örnekleri aşağıda görebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum