Immortals Fenyx Rising'in Çıkış Tarihi Ubi Forward Öncesinde Sızdı

Şaşırdık mı?

Bilgi saklama konusunu pek beceremeyen firmaların başında Ubisoft geliyor ve her seferinde bu stüdyonun yeni oyunlarından biriyle ilgili sızıntılarla karşılaşıyoruz. Gods & Monsters'ın ismini Immortals Fenyx Rising olarak değiştirdiklerini bile yaptıkları açıklamadan önce öğrenmiştik, şimdi de bu oyunun gösterileği Ubisoft Forward öncesinde oyunun çıkış tarihi sızdı.

Ubisoft, 10 Eylül'deki Ubisoft Forward'da uzun süredir hakkında en ufak bir haber alamadığımız oyunu gösterecek ve çıkış tarihini açıklayacaktı.

Ancak Microsoft Store beklemeye gerek görmemiş olacak ki hem oyunun çıkış tarihini açıkladı, hem de yeni ekran görüntüleri yayınladı. Bu ufak kazanın ardından sayfa yayından kaldırıldı ama ekran görüntüleri ve bilgiler çoktan nete düşmüştü :)

Buna göre Immortals Fenyx Rising'in Xbox One (ve muhtemelen PC) için çıkış tarihi 3 Aralık olarak görünüyor.

Farklı tanrılardan esinlenilmiş yedi farklı bölgede geçecek olan bu açık dünya oyununda Aşil'in kılıcı ve Daidalos'un kanatları gibi tanrısal güçlere sahip olacak, güçlü düşmanlarla savaşıp bulmacalar çözecek, Medusa ve Tepegöz gibi mitolojik yaratıklarla karşılaşacağız.

Oyunun MS Store sayfasında yayınlanan 4K ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz:

ifr1ifr2ifr3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum