Immortals Fenyx Rising'in DLC Tarihleri Sızdı

Teşekkürler Nintendo

Ubisoft'un yeni oyunu Immortals Fenys Rising'in gelecek olan üç DLC'sinin tarihleri Nintendo eShop tarafından sızdırıldı. Henüz Ubisoft'tan resmi açıklama gelmemiş olsa da mağazada bu üç DLC de çıkış tarihleriyle birlikte listelendi.

Buna göre Immortals Fenyx Rising'in ilk genişleme paketi A New God, 21 Ocak 2021'de yayınlanacak.

İkinci genişleme paketi The Lost Gods'ın çıkış tarihi 25 Şubat 2021, üçüncü genişleme paketi Myths of the Eastern Realm'in çıkış tarihi ise 1 Nisan 2021.

Bu üç DLC'den sadece A New God'da Fenyx ile oynayacağız.

A New God genişlemesi ana oyundaki olayların sonrasında geçecek ve tanrıların evi Olympos'a gideceğiz. Bu macerada Fenyx, Trial of the Olympians'ı geçmeye çalışacak ve tanrıların karşısına çıkardığı zorluklarla uğraşacak.

Myths of the Eastern Realms genişlemesinde oyuna yeni bir kahraman olan Ku katılacak ve Çin mitolojisine bir yolculuk yapacağız. Ku'nun Çin yakın dövüş sanatlarından esinlenen dövüş stilini ve yeteneklerini kullanarak Çin mitolojisinden düşman ve yaratıklarla savaşacağız.

The Lost Gods genişlemesi ise oyunun çehresini değiştirecek, çünkü izometrik bir oynanış sunacak. Bu genişlemede de Fenyx tarafından kayıp tanrıları geri getirmekle görevlendirilen yeni bir kahraman olan Ash'i oynayacağız.

Immortals Fenyx Rising incelememizi okumak isterseniz de sizi şuraya alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum