Indiana Jones Filmlerinin Yeni Evi Disney+ Oldu

Sandıktan kamçı çıktı!

Lucasfilm - Disney anlaşması olunca Star Wars'a öyle dalıp, öyle hayal kırıklığına uğradık ki çoğu şeyi unuttuk. Oralarda bir yerlerde, bir antika gibi tozlu raflarda bizi bekleyen Indiana Jones'u pek ihmal ettik. Hoş Harrison Ford, Han Solo ve Star Wars'a olan haz etmeme duygusunu her seferinde Indy sevgisiyle yatıştırmaya çalıştı. Nihayet taptaze bir Indiana Jones filmi geliyor. Eh kamçı bir kere sandıktan çıkınca da Disney şovunu yapmaktan geri durmamış.

İlk dört Indiana Jones filmi de nihayet Disney+'ya geliyor sevgili Oyungezerler. Bu zamana kadar niye yoktu diye sorarsanız, inanın ben de bilmiyorum bu saçma kararın nedenini. Neyse ki Dial of the Destiny, Indy'nin en azından yayın servisi kaderini kurtarmayı başardı. 31 Mayıs günü; Raiders of the Lost Ark (a.k.a. Kamçılı Adam), Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade ve hafızalardan silinmek için gün sayan Kingdom of the Crystal Skull filmleri Disney+ üzerinden izlenebilecek. 

Disney+ üzerinden Indiana Jonesları birkaç yüz defa izledikten bir ay sonra ise Indiana Jones 5 yani Dial of Destiny, 30 Haziran günü vizyona girecek. Kader kadranını bu kez belki de son kez Indy için kaldıracak ve seriye veda edeceğiz. Yani en azından Harrison Ford öyle söylüyor. Usta aktör kendinden başka kimsenin Indy'i oynamaması gerektiğini defalarca belirtti. Keşke aynı dirayeti Han Solo için de gösterseydi... Dial of Destiny'nin ülkemizde ne zaman yayın servislerine düşeceğini ise bizlere yasalar ve kaderin ta kendisi gösterecek... 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum