İndirimler Bitmiyor - GoG Yeni Yıl İndirimlerini Başlattı

Bir indirim haberi daha

Steam ve GoG artık o kadar sık indirimlere giriyor ki normal zamanlarda oyunlara para vemeye iyice gerek kalmadı. Her zaman biraz sabırlı olmakta fayda var, böylece aklımızdaki oyunları çok daha uygun fiyatlara alabiliyoruz. Acelemiz ne ki zaten?

Steam'in büyük kış indirimi sonlanalı henüz birkaç gün oldu, indirimin tadına doyamayanların imdadına ise GoG yetişti. New Year Resolutions, yani Yeni Yıl Kararları ismindeki bu indirim furyasında GoG her gün yeni yılda oynamanızı önerdiği çeşitli oyunlarla karşınıza çıkacak ve bu oyunların indirimleri de hiç de öyle azımsanacak gibi değil. 15 Ocak'a kadar sürecek olan indirimlerde toplamda yüzlerce oyun indirime girmiş olacak.

Günün indirimli oyunlarını GoG'un ana sayfasından takip edebileceğiz ve bu oyunlar her gün yerlerini yeni oyunlara bırakacaklar. Ama "önceki günü kaçırdım" diye dert etmeye gerek olmayacak çünkü o oyunlar da 15 Ocak'a kadar indirimli kalacak. GoG'un burada tek yaptığı aslında her gün bazı oyunların dikkatinizi çekmesini sağlamaya çalışmak.

Örneğin bugünün indirimli oyunlarından biri olarak Divine Divinity ismini görüyoruz. %90 indirimli olan oyunun satış fiyatı yalnızca 0.59$, yani sadece 2 lira. Divinity: Original Sin'in bu oyunda gelişen olayların öncesini anlatan bir yan oyun olarak tasarlandığını hatırlatayım, yani Divinity evrenini sevdiyseniz ve daha çok şey öğrenmek istiyorsanız bir göz atmak isteyebilirsiniz.

GoG bugün çeşitli RYO'ları ön plana çıkarmış, vitrindeki oyunlar ve indirimleri şu şekilde:

Ah be GoG, bir de Steam gibi Türk lirası desteği getirsen kim bilir nasıl güzel olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum