Indivisible, Yapımcısının Bile Haberi Olmadan Switch İçin Çıktı

Onlar için de sürpriz oldu demek ki :)

Indivisible, 28 Nisan itibariyle Nintendo Switch için satışa sunulmuş durumda. Öncesinde buna ilişkin bir duyuru yapılmamıştı, oyun sürpriz bir şekilde geldi. O kadar sürpriz ki, geliştirici ekibin lideri Mike Zaimont bile bu çıkıştan haberdar değilmiş :)

Zaimont, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hey, bu o herkesin istediği şey mi? Indivisible, şu anda Kuzey Amerika’da Switch için dijital olarak satışa sunulmuş durumda. Duyuruyu kaçırdığınızı mı düşünüyorsunuz? Yalnız değilsiniz, bizim ekip de Twitter’da kutlama mesajları almaya başladıktan sonra fark etti! En ufak bir fikrim yoktu! Ama işte burada!” diyor.

Mesajdan da anlaşıldığı üzere oyunun Switch portunun çıkışından Lab Zero Games ekibinin de haberi yokmuş. Zaimont, bir başka mesajında “Çıkış tarihi duyurusu yok, herhangi bir reklam, tanıtım çalışması yok. Bu çıkış Lab Zero kalite standartlarını karşılamıyor. Üzgünüm. Biz değildik. Ama, %20 indirim var!” demiş.

Ayrıca, Switch versiyonu oyunun önceki versiyonlarından birisi esas alınarak hazırlanmış; bu nedenle PC, PS4 ve Xbox One versiyonlarındaki bazı özellikler yer almıyor. Örneğin co-op savaşlar ve New Game Plus modu gibi özellikler yok.

Zaimont, sonraki mesajlarında bu konuya da değiniyor. Switch versiyonunu hazırlayan ekibe teşekkürlerini sunduktan sonra ilk gün yamasıyla aradaki farklılıkların giderilmesinin planlandığını da ekliyor. İlk gün yamasının ne zaman geleceği ise 505 Games'e bağlı.

Görüldüğü üzere, yapımcı ekibi hayal kırıklığına uğratan bir çıkış olmuş. Umarım, sonraki süreç daha sağlıklı işler ve iyi bir satış grafiği yakalarlar. Zira, Indivisible bunu hak eden bir oyun. Güzel bir indirim yakalarsanız, kahramanımız Ajna ve yol arkadaşlarının macerasına ortak olma fırsatını kaçırmayın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum