Infinity Ward, Büyümeye Devam Ediyor

Yeni stüdyonun kapıları açıldı

Call of Duty serisinin arkasındaki en önemli isimlerden olan Infinity Ward, büyümesini sürdürüyor. Modern Warfare 2 ile serinin en hızlı satan oyununu geliştiren ekip, Teksas'ta yeni bir stüdyo daha açtı. Austin'de bulunacak bu stüdyo için şimdiden ilanlar açılmış durumda.

2002 yılında kurulan Infinity Ward'un ana üssü California'da bulunuyor. Bununla birlikte ekibin Polonya, Meksika ve son olarak Austin'de de stüdyoları bulunuyor. İspanya'da bu yıl yeni bir ekip daha kuran IW, bu ekibi Call of Duty: Warzone Mobile'ın geliştiricisi Digital Legends'ın stüdyolarına yönlendirmişti.

Infinity Ward'un yeni tesis için yaptığı açıklama şu şekilde:

"Infinity Ward, Teksas'ın Austin kentinde yeni bir stüdyo açtı. Bu stüdyo, Call of Duty serisi için çok daha yeni ve yenilikçi deneyimler yaratması için çalışacak."

Bildiğiniz gibi Infinity Ward ekibi, Modern Warfare serisi ile özdeşleşmiş bir stüdyo. Orijinal Modern Warfare'in arkasındaki stüdyo, 2022 yılında çıkan MW2'nin de tek geliştiricisiydi. Henüz 10 Kasım'da çıkış yapan Modern Warfare 3'ün arkasında ise hem Sledgehammer Games hem de IW ekibi bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum