İngiltere'de Hapisten Kaçan Kişi, Oyun Almaya Çalışırken Yakalandı

Kıskıvrak...

Oyunlara ulaşmak için ne kadar risk almaya hazırsınız? İngiltere'den gelen bu haber sayesinde "gerçek bir oyuncu" olmadığımızı (!) öğrenme fırsatı buluyoruz. Clint Butler adındaki bir hapishane kaçağı, oyunlar için özgürlüğünü riske atarak tekrar hapishanenin yolunu tutmuş.

Kulağa oldukça saçma gelen bu hadise, İngiltere'nin Birmingham kentinde gerçekleşti. Hırsızlık ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından 17 yıllık hapis cezasına çarptırılan Clint Butler, bir şekilde hapisten kaçmayı başarmış. 28 Kasım'dan beri aranan suçlu, oyun almaya çalışınca kıskıvrak yakalanmış.

Pandemi sürecinden sıkıldığını belirten Butler, bulunduğu şehrin oyun dükkanına Call of Duty: Black Ops Cold War almaya gidiyormuş. Polisler ile karşılaşan Butler, kimliğini isteyen emniyet güçlerinden kaçmaya çalışsa da kolayca yakalanarak tekrar hapishaneye gönderilmiş. Butler'ın cezasına ekstra 13 ay daha eklenmiş durumda.

YORUMLAR
Atlas Estrella
8 Mart 2021 19:22

Hapishanelere tutuklular için PS5 alınması durumunda, hapishanenin o kadar da sıkıcı olmayabileceği sonucu çıkıyor buradan :D  Bu zamansızlık çağında, hiçbir işi olmayan, sabahtan akşama dek PS5 oynayan tutuklular... Kulağa rüya gibi geliyor.

Parolamı Unuttum