Injustice 2'nin İlk Oyun İçi Görüntüleri Yayımlandı

Black Manta mıydı o?

 Injustice 2 ilk fragmanının ardınan hız kesmeden oyun içi görüntülerden oluşan ilk videoyu paylaştı.

Oyun motoru olarak Mortal Kombat X ile aynı motoru paylaştığını gördüğümüz oyunda bir çok değişiklik göze çarptı. Bildiğiniz gibi Injustice'in ilk oyununda dövüşülen mekanlar arası geçişler oldukça güzel yansıtılmıştı. Yeni oyunda bunları bir üst seviye taşıdığını görüyoruz. Aynı şekilde Mortal Kombat'ta "fatality" olarak bildiğimiz, Injustice'te ise halk arasında "süper" olarak tabir edilen yetenekler de gelişmiş durumda. Görsel olarak bir önceki oyunun oldukça ilerisine çıkan bu sahneler denizin dibinden statosfere kadar geniş bir çapta gerçekleşiyor.

Video aynı zamanda bizlere yeni karakterlerden bazılarını gösteriyor. Kırmızı Lantern'lerin lideri Atrocious, GorillaGrodd, Supergirl ve Black Manta videoda aktif olarak yer alıyor. Öğrenebildiğimiz kadarı ile Captain Cold, Dr. Fate, Vibe ve Red Robin de oyunda yer alacak karakterlerden bazıları.

Videoya geçmeden önce son not olarak şunu belirtelim, videoda gördükleriniz henüz yapım aşamasında olan bir oyunun görüntüleri. İlerleyen zamanlarda daha cilalı, daha güzel grafikli bir video elbette çıkacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum