Injustice 2'nin Yeni Karakteri Atom Sinir Bozucu Derecede İyi Gözüküyor

İsyanları şimdiden duyar gibiyim...

Injustice 2'ye Fighter Pack 3 dahilinde Ninja Kaplumbağalar ve The Enchantress ile birlikte gelecek Atom'un nihayet oynanış videosu çıktı. Karakterin özelliklerini sonuna kadar oyuna ekleyen NetherRealm Studios muhtemelen Atom'u tasarlarken şeytani kahkahalar atıyorlardı.

Atom'u az çok çoğu kişi bilir. Özellikle Arrow ve Legends of Tomorrow dizilerinde izlediğimiz karakter hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar elbette Ant-Man'i duymuşlardır. Onun atası olarak kabul edelim Atom'u, güçleri az çok aynı. Tek fark Atom gerçekten adı gibi atom seviyesinde büyüyüp küçülebiliyor. Bu da oyuna çok güzel eklenmiş. Normal eğilme ve yerden saldırı hareketleri yerine Atom küçülüyor ve saldırılarını neredeyse bir piksel boyutundayken gerçekleştiriyor. Bu da rakibe büyük bir dezavantaj sağlıyor. Videodan görebildiğimiz kadarı ile Atom küçüldüğünde ona vurmak çok zor. Belki de oynayanların yeteneksizliğidir, denemeden bilemeyiz, o yüzden gördüklerimiz üzerinden yorum yapmamız gerekiyor. 

Özellikle Atom ve Joker dövüşürken Joker'in küçülmüş Atom'a doğru ellerini kaldırıp "ben ne yapayım şimdi?" tarzında bir vücut hareketi sergilemesi beni güldürmeyi başardı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum