Injustice 2'ye Ninja Kaplumbağalar Geliyor

Ver müziği ver!

Biz de dahil olmak üzere herkes açıklanacak yeni Injustice 2 karakterinin Constantine olmasını bekliyordu. Fakat NetherRealms sağ gösterip sola öyle bir vurdu ki sosyal medyada kafayı yedi.

Injustice 2 Dünya Şampiyonası sırasında açıklanacak olan Fighter Pack 3 içerisinde yer alacak son karakterin kim olacağı uzun süredir tartışılıyordu. Atom ve Enchantress'ın daha önceden açıklanmasının ve son karakterin dünya şampiyonasına bırakılmasının bir sürprize gebe olacağı aşikardı. Fakat kabul edelim hiç kimse Ninja Kaplumbağaları beklemiyordu.

Bu videoyu ilk izlediğimde Ninja Kaplumbağaların oyunda olacağını bilmiyordum. Hatta Atom ve Enchantress'ın arasına fırlatılan silahı görünce aklıma direkt Raphael gelmişti ama hiç ihtimal vermemiştim. Trençkotu görünce Constantine mi o derken bir anda evin içinde "KAPLUMBAĞA GÜCÜÜÜÜÜÜÜ" diye bağırmaya başladım. Tek manyak ben değilmişim, dünya şampiyonasındaki seyirciler de videoyu izlerken kafayı yiyor.

Eğer Youtube, Twitter ve Reddit'e bakarsanız herkes bu olayı o kadar sevinçle karşılamış ki sanki dünyada bütün dertleri bitirecek, mutlak barışı sağlayacak tek şey Injustice 2'ye Ninja Kaplumbağaların eklenmesiymiş gibi hissediyorsunuz.

Ninja Kaplumbağalara geri dönersek, tasarımlarının çocukluğumuzdaki çizgi filme ve doğal olarak ilk sinema filmine benzemesi çok sevindirici. Nostalji patlaması yaşıyorum. O zaman kapanışı dünyanın en iyi çizgi film müziği ile yapalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum