Inkulinati, 31 Ocak 2023’te Erken Erişime Çıkıyor

Aynı zamanda Game Pass’e de geliyor

Inkulinati, “Beklediğimiz İndie’ler” köşemizde yer verdiğimiz, Steam NextFest demo önerilerinde de atlamadığımız bir oyun.

Absürt yapısıyla ilgi çekme potansiyeli yüksek bir sıra tabanlı strateji oyunu olan Inkulinati’nin önümüzdeki yıl çıkış yapması bekleniyordu; yapımcısı Yaza Games ve dağıtımcısı Daedalic Entertainment tarafından yapılan duyuruyla bu durum bir anlamda teyit edilmiş oldu. Yapılan duyuru ve paylaşılan fragmanla, Inkulinati’nin 31 Ocak 2023’te PC ve Xbox için erken erişime sunulacağı ilan edildi.

Inkulinati, kendisine ilham kaynağı olarak Orta Çağ el yazmalarını alıyor. Ama buna yukarıda da belirttiğim gibi absürt bir dokunuş eklemeyi de es geçmiyor. Demosundan keyif almıştım, oyundan da umutluyum. Çıkışı için de çok fazla bir zaman kalmadığını, yaklaşık 1,5 ay sonra buluşacağımızı öğrenmiş olduk böylece.

Her ne kadar erken erişime çıkıyor olsa da yine de bir şans verilebilir. Hem bunun için güzel bir fırsatımız da olacak, erken erişime sunulduğu gün Game Pass’te de yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum